Canım oğlum kıymetlim kağanımın dünyaya geliş hikayesi

Gözlerim doldu yav
4gözleri anlamiyorlar i$te :) bende lens kullanan biriyim ve lenssiz hiç bir$ey göremiyorum kör de diyebiliriz hahaha :44: senin o an ki halini tahmin edebiliyorum insaf yav insan gider odadan getirir; sadece mavi bir$eyin kipirdadigini görüyorum demi$sin de nasil bir$ey oldugunu biz gibi gözlerden sorunlu ki$iler anlayabilir herhalde ama harika yaa kavu$mu$sun ve $uan 2cisine hamilesin. Allah bir nefeste kurtarir in$allah ve bu sefer deneyimli bir anne olarak aglamaz sevinirsin.
Hem$irelerden biriyle $imdiden anla$ bu sefer gÖzlügünü getirsinler yav glclk oldum he

Merhaba Burcuu,

Cevabin icin cok tesekkür ederim. Kücük bebisleri görünce ve burada senin ve diger arkadaslarin yazdiklarini okuyunca cesaretleniyorum, bende yaparim basaririm diyorum. Ama hamile kalma düsüncesi aklima gelince korkuyorum. Ama bunu yenecegim, insallah bu sefer hersey yolunda gidecek ve bizimde bebisimiz olacak. Hamile olursam zaten burada mutlaka paylasirim.

Tekrar tesekkürler... bebisini öp benim yerime

kıymetlinizle size uzun sağlıklı ömürler dilerim hayırlı olsun bebişiniz :)

çook duygusal bir anı gözleriim doldu....
bende çok duygusal biriyim. nasıl geçiricem bakalım o günleri..

Öyle tatlım evet maalesef insanlar bazen çok fazla düşüncesiz olabiliyorlar, zaten kaç ay doğurmak için beklemişim o kadar sıkıntı çekmişim bebek doğmuş görmek istiyorum ama olmuyor , neyse buda böyle bir anı işte :))
kıymetlinizle size uzun sağlıklı ömürler dilerim hayırlı olsun bebişiniz :)

çook duygusal bir anı gözleriim doldu....
bende çok duygusal biriyim. nasıl geçiricem bakalım o günleri..

Sağolasın cnm, Rabbim seninde kucağına almanı nasip etsin inş

ve mutlu son...hıkayenı cok guzel anlatmıssın, önce uzuldum sonra rahatladım.su gozlugunun olmadıgı mavı kıpırtı kısmında da cok guldum.Allah bagıslasın .2.oğlunu da sağlıkla al kucagına

ve mutlu son...hıkayenı cok guzel anlatmıssın, önce uzuldum sonra rahatladım.su gozlugunun olmadıgı mavı kıpırtı kısmında da cok guldum.Allah bagıslasın .2.oğlunu da sağlıkla al kucagına

Sağolasın cnm, tickerinden anladığım kadarı ile sende bebiş bekliyorsun inş sende sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…