• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım kızımın dogum anıları

Gözyaşlarımı tutamadımsenağlamaCanımm..Sana da,tombik kızına da kocaman maşallah:nazar:
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.

Benim 13 Kasım doğumlu çok sevdiğim bir arkadaşım var.Hem çok endamlı,hem çok zeki,kararlı,tuttuğunu koparan bir kız.Verilen işi elinden gelen en iyi şekilde yapar.Ayrıca arkadaşlarımın içinde en vafalısıdır.Dilerim ve inanıyorum ki senin kızın da öyle güzel ve sevgi dolu olur.

İkinizi de öpüyoruz kızımla yanaklarınızdana.s.:CüvCüv:

hehe benim de kardeşim 13 kasım doğumlu...kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim zeynep..
Allah ömür versin inş bebeğine sağlıkla....

tebrikler darısı tüm annelerin başına, sağlıkla inşallah:)
dilerim bebişini sağlıkla büyütürsün sen de.

zeynebim tatlım ağlattın bizi.. çok duygulandım.. meleğinle size bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.. o kadar tatlı yazmışsın ki anlatamam.. rabbim mutlulugunuzu daim kılsın.. darısı başımıza inşallah

canımın içiii dünürüm.. tekrardan gözün aydın olsun bi tanem Allahım analı babalı sağlıklı sıhatli mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin kızına..gene sulandım okurken biraz toparlanmanı bekliyordum tekrar aramak için ama maşallah aslan dünürüme ayaklanmış bile.. hani benim gelinim resmi en kısa zamanda bekliyoruz melek yüzlümüzün fotosunu.. çok öpüyorum canım.. darısıda bizlerin başına inşallah

tebrik ederim zeynep çok duygulandım yazını okuyunca ne biliyim bir an kendimi düşündüm..Allah yardımcımız olsun bir anda hepimiz kurtulalım inşallah senin gibi..kendine ve bebeğine iyi bak..

oyyy canim yaaaaa
sen dogummu yaptin bitanemmm nasils evindim anlatamammmm
resmi nerde yaaa
ben halaa soktayim dur bi kendime gelemm

canım şimdi gördüm yazını hatta zeynep doğum hikayesini ne zaman yazacak diye düşünüyodum...
Allah analı babalı ve şanslı büyümesini nasip etsin
tebrik ederim arkadaşım....

Back