Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Canım Kızım Tuna'nın odası

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
SON BİR SORU FİYATLARI NASIL? ::kedi:

canım web sitelerinde ürünleri yok sadece adres bilgileri falan var. fiyatı ben şifonyerini almadım normalde tam takım 3200 sanırım şifonyeri olmadan 2650 ytl düşüyordu ama peşin ödediğimiz için biraz daha düştüler

Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş.Çok hoş şirin bir oda.Kızın da annesi gibi tertipli olur umarım canım. Mutluluklar sizin olsun...

canım hepsi çok güzel özellikle oda takımına bayıldım çok sade ve güzel olmuş..haftaya bende oda takımı siparişimi vericem belki seninkinden azcık kopya çekebilirim :kedi: tam benim tarzım ..bayıldım hepsini güle güle kullan bebişinle...

canım hepsi çok güzel özellikle oda takımına bayıldım çok sade ve güzel olmuş..haftaya bende oda takımı siparişimi vericem belki seninkinden azcık kopya çekebilirim :kedi: tam benim tarzım ..bayıldım hepsini güle güle kullan bebişinle...

canım tabiki zaten bebek odalarının hepsi genelde beyaz. hem öyle bir takıntım olsa resmini buraya koymazdım.

Merhabalar. Ben de Anakrada oturuyorum odanızı da çok beğendim. Perdelere özellikle bayildim. Perdeyi nerede yaptırttınız ve kaça mal oldu?

Maşşallah diyelim yaa valla bayıldım çok güzel
Ben burdaki odaları görünce kızımın odasını beğenmez oluyorum herseferinde. İyi günlerde kullansın hep beraber güzel günler görün inşallah.

Back