Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Canım Kızım Tuna'nın odası

• Konu Sahibi Konu Sahibi setu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy cnm ne kadar güzell bayıldım valla ALLAH kucağına almayı nasip etsin

Çok güzel olmuş Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin, bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
odasında mışıl mışıl uyusunda büyüsün...

çok güzel olmuş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşllh

ayy çok güzel yaa o elbiseler çoraplar falan çok şeker

çok güzel hazırlamışsın canım güzel günlede kullanmak nasip olsun inşallah:)

ıçim kaynadı resmen çok hoş şirin olmuş opuyorumnanaktan Allah bizlere de nasip eder inşallah...
Ağız tadıyla huzurlu bir şekilde odasında zamanını geçirir inşallah... Hayırlı bir evlat olur umarım. Çok beğendimm :asigim:

AY çok güzel rabbim banada nasip etsin ya.....

canım sende bebeğinle mutlu huzurlu yaşa canımmm

Canım Çok gÜzelmıŞ oldası gÜle gÜle kullanın...

Ank. De nerden aldıĞını sorsam sakıncası var mı?

Beyaz , sade ve Şık her yaşta kullanabileceği bir mobilya bayıldım valla, huzurlu büyüt bebeğine güle güle eskitsiz bebeişin odasını

Alıntı:
DıD_EM_RAH kullanıcısından alıntı
Canım Çok gÜzelmıŞ oldası gÜle gÜle kullanın...

Ank. De nerden aldıĞını sorsam sakıncası var mı?

canım teşekkür ederim ankara sitelerden çocukça mağazasından aldım gidip bakmanı tavsiye ederim çok güzel takımlar var.

CANIM TEŞEKKÜR EDERıM MUTLAKA BAKACAĞIM, ŞıMDı NETTEN ARAŞTIRIYORUM, ıNŞ. WEB SıTELERı VARDIR...

SON BıR SORU FıYATLARI NASIL? ::kedi:

çok şirin olmuş annelr emek verir de kötü olur mu hiç güle güle kullansın bebişimiz odasını

kızınızın odası çok güzel olmuş
herşeyiyle tas tamam
güle güle kullansın ciciş odasını
sizde sağlıkla büyütün yavrunuzu :Saruboceq:

ayyy bayıldım valla tam istediğim tarza yakın ..
sade şık düzenli ve temiz...
çok güzel canım oda takımıda çok güzel..
yanlız tunayı neden tercih ettin..çünkü tuna ewrkek ismi gibi geliyor bana tuana yada tuğlemde olabilirdi..tuna daha çok erkek çocuklarına koyuluyor ama tabi sen bilirsin sen annesisin..benimki sadece bir fikir...çok şahane...sağlıkla kolaylıkla al kucağına canım....opuyorumnanaktan:teytey:

canım çok sağol tuna ismi hem erkek hem kız ismi ama benim hoşuma gidiyor tuğlemde çok hoş isim ama söylemesi zor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…