canım Kızım Geldiiiiiiii......

Canım yaaaa Allah sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlardan eylesin inşaallah :))
Çok çok geçmiş olsun, süslü kızına kavuştun, darısı başımıza, a.s.

Hoşgelmiş sefa gelmiş nazlı kızkaydirigubbakcemile5.Gerçi pek nazlanmamış hemen gelmiş ama olsun kızlar nazlı olurmuşkaydirigubbakcemile3
Bahtı güzel, anne babasına hayılı bir evlat olsun inşallah.Anne babasını da Allah hiç ayırmasın başka kardeşler de yapsınlar minik mercimeğe inşaallah..

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
tebrikler Allah hayirli evlat eylesin insallah cok tatli tombik yanaklara bakin siz masallah

maşallah pirayecim.tontiş kızın çok şeker.allah nazarlardan esirgesin.
ayrıca senide tebrik ediyorum.gösterdiğin üstün başarıdan dolayı.
kısmetse bende aynı hastanede doğum yapıcam.inş. bizimde doğumlarımız seninki gibi kolay olur.valla dahada bi cesaretlendim.ben bu motivasyonla doğuma koşa koşa giderim

maşallah canım çok sevindim senin adına gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün isallah bebisin cok tatli masallah nazar degmesina.s.

Allah analı babalı büyütsün. Çok tatlı bir bebişin olmuş :) darısı bizlerin basına artık..umarım hepımızın dogumu senınkı kadar kolay olur

tebrik ederim allah analı babalı sağlık içinde huzur ve mutluluk içinde büyütsün inşallah bebeğini, maşallah çokda güzel bir kızın var allah nazarlardan saklasın, darısı tüm doğumunu bekleyen hamiş lerimize

Pirayecim ben de kızlar gibi gözlerime inanamadım.O kadar güzel şekerler yaparsan olacağı bu. Kız hemen geleyim de göreyim şunları dedi :))) Canım benim çok sevindim ve maşallah kızına çok tatlı. Hikayen gerçekten çok özendirici. Yani az gazlasanız sezeryan randevusunu iptal edicem :))))

pirayehiracım süpersın valla.. analı babalı sağlıklı bi şekilde buyutmek nasıp olsun...

canım gözün aydın çok sevindim tebrik ediyorum seni.kızın da pek bi güzel allah bahtını güzel etsin inşallah maşallah nazarlardan korusun allah

canim gözün aydin allah anali babali büyütsün masallah valla kolay gecmis dogumun normal yapmisin ama tavsiye ediyorsun ayni benim gibi gercektende normal dogum baska oluyo herseyin bilincinde olma k cok güzel bide bebeklerin kendi gelmek istedikleri günü secmeleri süpriz gibi valla

bendim heralde asiye hanım son anda geldi zaten biraz daha beklese hemşire doğurtçaktı:) güzel dileklerin içinde çokkk teşekkürler...

çok teşekkür ederim cnm.ya aslında herzaman beslendiğimden pekte farklı beslenmedim cnm zaten genelde hep yeşillik sebze falan yiyodum pek ayırırm yapmıyodum hamileykende öle yaptım sadece balığa daha fazla ağırlık verdim hafta 2-3 kere balık yedim ve bol süt meyve suyu içtim,meyve yedim somon ve alabalık daha iyi sanırım cnm.inşallah sende bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşursun cnm allah kurtarsın senide...

saol cnm... inşallah dediği gibi herkesin doğumu benimki gibi kolay olur.sizlerede dua ettim sancı geldiğinde dua edince kabul oluyomuş ama dayanabileceğim sancılarda edebildim dua:):) benim annemde çok kolay doğum yapmış hastaneye yetişememiş hatta ebe çağırmışlar ama ebe gelemeden ben doğmuşum:dance: anneme benzemişim şükürki.

teşekkür ederim çilekçim.sizi rahatlatmak için uzun uzun yazdım normal doğumdan çokta korkmayın ya doğurduğunuzda kuş gibi hafifliyceksiniza.s

canııııııııım çok duygulandım okurken
çok güzel bir doğum hikayen var Allah bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin
senin yavruna da sğlıklı mutlu huzurlu hayırlı uzuuuuuuun ömürler versin
Allah analı babalı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…