canım tebrk ederm bebişini RABBİM bağışlasın analı babalı büyüsün inş.seni ayrıcada tebrk edyrm ne güzel yazı yazmıssın insanları sevklendryrsn e malum etrafta o kadar coook felaket tellalı var ki....yazını imrenerek okudum ne yalan söyleyeym...ve neden yurt dısında yasamıyrm diye bile sordum kendime:)benimde oğlum var 16 aylık normal doğumu cok istemiştm ama tabikide korkularım vardı..vee hayat boyunca kendime güvenemeyişim.doktorum bekleyelm dedi kendi sancılarınla olursa olur yoksa sezeryn dedi(doğumdan korktğumu bildiği için)41 haftalık olduk bende ne sancı ne su ne nişan hiiiç belirti yok..artık cevre baskısı kendime güvenemeyişim ve dktr olacak sahsın felaket tellallığıyla sezeryn oldum dktr öyle biriydiki öyle korkuttu ki beni,(kendiside sezerynlydı bana sürekli örnekler anlatıyrdu)son gün dktr bile değiştirmeye kalktım sonucunda bebeğimin kodonları cok dolanmıs ondan asağıya hiç inmemiş doğum belirtisi baslamamıs...ltfn bunu okuyan arkadaslar kendinize güvenin cesaretnzi yitirmeyn tıbbi aciliyetler dısında ltfn keyfi sezeryn olmayın..bana gelince ikinci bebişim olursa ins hayırlı zamanda normal dğmu isterm ama burası türkiye güzelim kimse yanasmaz buna cumartesiden ytıyorsun hastahaneye salı bebişin dğyr ilk önce hap sonra gidisata göre suni sancı ne diyeyim cnm orda olmanın insan sağlığına değer verenlerin tadını cıkar öpyrm seni ve bebişini....
canım sağolasın.burda bence tam tersi özeller kesmeye cok meraklı üniveerste hastahaneleri ve devlette normal doğumdan yana.ben özelde yaptım.ama tabi bu dktra görede cok değişiyor.benim için hayırlısı buymus demekki.yurt dısında yasayan arkadaslaım var onlardan da biliyrm yurt dısındaki dktrların ilk önceliği hep normal oluyrms nomal için zorluyrlrms..öpyrm tatlım bol uykulu sütlü gazsız günler meleğine
cnm benim benim cok güzel dogum yapmissin rabbim yavunu sana ve esine bagislasin. Benim bir oglum var oda mecburiyetten susuz kaldigi icin sezeryanla oldu. Ikinciyi düsünüyorum ( esimi ikna edebilirsem tabi) ondada normal istiyorum insallah senn kadar sansli olurum
tebrikler ALLAH analı babalı büyütsün bende normal doğum yaptım korkulucak birşey yok
Alah bağışlasın ailecek mutlulu güzel günleriniz olur inş
Tebrik ederim)))) Allah anali babali buyutsun.Evet dogumun kolay olmus ama inan benimki kadar kolay olmamis yinedesen sanci cekmissin ben sanci bile cekmemistim))) kontrole gittim ve 6 cm acilmam varmis. sancim manci hic olmadi))) direk doguma aldilar ve hemen dogurdum. ayni senin gibi hic aci olmamasina ragmen bagirdim keske bagirmasaymisim Allah hepinize kolay dogum nasip etsin))))
tebrik ederim allah analı babalı büyütsün...
bende senin gibi kolay doğuranlardanım ilk doğumum 5 saatcik sürdü hemde kendi sancımla doğurdum suni sancı verilmeden bağırıp çağırmadım doğurdum gıkım çıkmadı hiç çünki bağıracak kadar çok canım yanmadı
bebek bakmak bu kadar zor olmasa 5i bırak 10 tane doğururum herhalde ama kızım sağolsun yetti bana en fazla 1 tane daha kızıma kardeş yaparım okadar
doğumda eşim yanımdaydı onun çok desteğini gördüm iyiki yanımdaymış, türkiyede doğuma giren eşler yok denecek kadar az malesef,
eşim doğumda yanımdaydı dediğimde herkes öcü gibi bakıyor ıyyy diyor oysa doğum gayet doğal bir olay eşinize herzamankinden fazla ihtiyaç duyuyorsunuz
heleki erkeklerin kalas kıvamında olduğu türkiyede onları biraz daha yontmak için doğuma girmeleri şart bence:))))))
hamileyken kerkes doğum şöyle zor böyle zor diiyordu kimse bebek bakmak zor demiyordu
doğum bir anlık gelip geçiyor ama bebişle ilgilenmek öyle değil işte, çok zor bi anlık birşey değil bir ömür boyu hayatını bebeğe adamak demek.
annelik evet çok çok zor ama o sevgileri varya işte onun için herşeye değer
Hayırlı olsun... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...