- 17 Nisan 2019
- 73
- 94
-
- Konu Sahibi deligibideli
Eyvallah gülümCanım Kadınlar! Bu konuyu açmadan bir sürü farklı farklı konu okudum, hepinizin desteği o kadar mükemmel ki. İyi ki varsınız, sizleri çook seviyorum hep olun, var olun. Çünkü gerçekten biz bize yeteriz. Elbet çıkar aramızda çürük yumurtalar, ama elemeyi bilirizİçimden geldi yazasım geldi
Kullanici adiniz cok uyumlu olmusCanım Kadınlar! Bu konuyu açmadan bir sürü farklı farklı konu okudum, hepinizin desteği o kadar mükemmel ki. İyi ki varsınız, sizleri çook seviyorum hep olun, var olun. Çünkü gerçekten biz bize yeteriz. Elbet çıkar aramızda çürük yumurtalar, ama elemeyi bilirizİçimden geldi yazasım geldi
Başka konuları okumuş ondan ulusa sesleniş yapmış . Çok sıcak tabı beyinler pudıng oldu anacım genede sağolsunKendime not
Kızlaaaaaar, canım o kadar sıkkın ki bağırıp çağırmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. Ancak öncesinde çook uzun süren bir ilişkimiz vardı, severek evledik. Ama şimdi kocamla saçma sapan bir çıkmazın içine düştük. Ne olacak bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Kimseyle konuşmam böyle şeyleri...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunuz var sadece ve 2020 de açılmış
Başka konu yok
Bu benim yalancı dolandırıcı olduğum anlamına mı gelirKendime not
Kızlaaaaaar, canım o kadar sıkkın ki bağırıp çağırmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. Ancak öncesinde çook uzun süren bir ilişkimiz vardı, severek evledik. Ama şimdi kocamla saçma sapan bir çıkmazın içine düştük. Ne olacak bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Kimseyle konuşmam böyle şeyleri...www.kadinlarkulubu.com
Bu konunuz var sadece ve 2020 de açılmış
Başka konu yok
bdv'desin ablacım, ulusa profilinden seslenseneCanım Kadınlar! Bu konuyu açmadan bir sürü farklı farklı konu okudum, hepinizin desteği o kadar mükemmel ki. İyi ki varsınız, sizleri çook seviyorum hep olun, var olun. Çünkü gerçekten biz bize yeteriz. Elbet çıkar aramızda çürük yumurtalar, ama elemeyi bilirizİçimden geldi yazasım geldi
Her konuda ayni fikirdeyiz, gozumden kacmiyor. O yuzden kalpbdv'desin ablacım, ulusa profilinden seslensene
Iyi de burasi bdv! Anlatamiyoruz galiba ama cabalayalim. Hani site bölüm bölüm ayrilmis ya?Arkadaşlar kadın içinden gelmiş ve hoş bir konu açmış ona rağmen olumsuz yorum yazan olmuş e ama öf yani. Ne var bi teşekkür edip öylece bıraksanız. İlla eleştiri mi olması lazım? Ay gerçekten yaranılmıyor kimseye
Konu sahibi sende iyi ki varsınşahsım adına çok teşekkür ederim
2009 dan beri takipteyim neyin ne olduğunu biliyorum. Bunu adminler bu kadar dert etmezken üyenin böyle konuşması çok efso duyar. Olabilir, içinden gelmiş açmış konuyu, taşınır birazdan başka başlığa. Yani bi teşekkür etmek varken ciddi ciddi "burası bdv, burada böyle konular açılmaz" tarzı ciddiyet çok yapay duruyor.Iyi de burasi bdv! Anlatamiyoruz galiba ama cabalayalim. Hani site bölüm bölüm ayrilmis ya?
Hic bir basliga uymayan yazilar diye bir bolum bile var hatta:) sonra moderatorler ugrassin dursun tasimakla tabi sizene siz teşekkürünüzü eder gecersiniz