• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim Esim ve canim arkadasim

Maviiiiiiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
555
2.268
113
Merhaba güzel bayanlar ❤️
Yazicagim konu biraz uzun olabilir ve türkcem okadar iyi olmadigi icin simdiden özür diliyorum ve okudugunuz icin tesekür ediyorum❤️

25 yasindayim ve 4 bucuk senelik evliyim.. esimle cok inisli cikisli iliskimiz var bugün süper yarin kötü ben balik burcuyum o yüzden herseye cok ama cok üzülüyorum ve cok kafama takiyorum oda cok dobra birisi.. ama onu cok seviyorum.
Bide canim dostum can arkadasim var esim sayesinde tanistim onunla ayni mahallede büyüdüler bende onun esiyle ayni mahallefe büyüdüm..
Gecen hafta arkadasimi hastaneye götürcektim muayne icin ama esim bana inanmadi bende anlam veremedim neden inanmadi isspatlamam icin de izin vermedi.. arkadasim da yanliz gitmek zorunda kaldi ondan cok özür diledim gercekten o gün hersey iyiydi aksam esinden de özür diledim tatsiz olay yüzünden oda sorun olmadigini söyledi.. olayin üzerinden bir hafta gecti ve halen bana karsi cok soguk davraniyor icim parcalaniyor.. cumartesi günleri beraber calisiyoruz gecen hafta hersey normaldi cumartrsi günü.. bugün izinli günüm ugradim onda ama evde yokmus msj yazdim oda koltukta uyuga kalmis duymamis diyince tmm dedim.. sonrada öglen bize gel cocuklarla dedim ( iki tane cocugu var) büyük oglunun arkadasi gelcek ve onlarla ders calisacagini söyledi.. benim cok üzüldügümü ve cok duygusal oldugumu biliyor aslinda... ama onu cok seviyorum..

Yani eşiniz sizin hastaneye gitmenize izin vermedi mi ? Bundan dolayı da arkadaşınız size darıldı sanırım.

Birincisi izin vermemek neye göre şekilleniyor sizin evliliğinize bunu bilemediğim için yorum yapmak zor oluyor.

Yani böyle hep müdahale mi eder gidiş gelisinize.

Hadi müdahale ediyor diyelim, yalan söylediğiniz düşündürecek kadar neden size karşı güvensiz ?

Arkadaş konusunda ise , kırılgan, alıngan insanlarla arkadaslik yapmak zordur ve benim tercihim böyle kişilerle arama mesafe koymaktır.

Yani eşiniz sizin hastaneye gitmenize izin vermedi mi ? Bundan dolayı da arkadaşınız size darıldı sanırım.

Birincisi izin vermemek neye göre şekilleniyor sizin evliliğinize bunu bilemediğim için yorum yapmak zor oluyor.

Yani böyle hep müdahale mi eder gidiş gelisinize.

Hadi müdahale ediyor diyelim, yalan söylediğiniz düşündürecek kadar neden size karşı güvensiz ?

Arkadaş konusunda ise , kırılgan, alıngan insanlarla arkadaslik yapmak zordur ve benim tercihim böyle kişilerle arama mesafe koymaktır.
Ilk öncelikle size tesekür ediyorum cok güzel yazmissiniz... ❤️ Ellerinize saglik..
Biz yillar önce evlenmeden önce esime bir kac kücük yalan söylemisdim ozamanlar da 17 18 yaslarindayim ve esim her tartismamizda bunu malesef dile getirir..
Ya aslinda izin alma konusu yok daha cok misal „haberin olsun yarin filan yerden“ yada „haftaya carsamba filan kisiyle görüsücem“ zaten haftanin 5 günü calisiYorum geriye kalan fazla günler kalmiyo... ama cok üzüldüm ablacim arkadasimin böyle davranmasina😢 olgun davranmak istiyorum ama cok zor

Hiç konuştunuz mu , neden soğuk davrandigiyla ilgili, kendinizi anlattınız mi ?
Tabikide, biz gece gündüz hep konusurduk bundan bir iki ay önce bana demisdiki artik sabah ve aksam konusmayi birakalim telefondan cocuklara zaman ayiramiyorum bende anlayisli tabikide dedim
Dün msj atmistim anlamiyorum böyle davranmana onun da cevabi „ben bagli olmak istemiyorum, yeterince gerginim rahat birak beni“ onun üzerine de tamam dedim sadece..

Tabikide, biz gece gündüz hep konusurduk bundan bir iki ay önce bana demisdiki artik sabah ve aksam konusmayi birakalim telefondan cocuklara zaman ayiramiyorum bende anlayisli tabikide dedim
Dün msj atmistim anlamiyorum böyle davranmana onun da cevabi „ben bagli olmak istemiyorum, yeterince gerginim rahat birak beni“ onun üzerine de tamam dedim sadece..

çok ilginç bi sorun var belli ki biraz gözlemleyin en iyisi

arkadasinizin kusmesinden cok esinizle iliskinize odaklansaniz daha iyi olur bence. size arkadas degil koca lazim..

adam ne diye inanmadi? ne diye yollamadi? ne diye kanitlamaniza izin vermedi? bunlar normal mi sizce?
Aaa ben bu konuyu acdigimi unutmusum... o konu üzerinde daha neler yasandi.
Ben arkadasimla hep inisli cikisli günler yasadim öncedende sonradanda ama cok sevdigim icin üzerinde durmazdim. Esim onunla görüsmemi azaltsam iyi olur demisdi.. ama ben yinede sevdigim icin canimdi herseyimdi. Esim belliydi bir kac seyler duymustu.. ve son bomba olay da Aralik ayinda yasandi. Canim dostum dedigim arkadasim herkeze benimle alakali kötü konusmus hakkimda cirkin seyler anlatmis. Bunlarin hepsini tek günde degil birer birer hepsini ögrendim.

Aaa ben bu konuyu acdigimi unutmusum... o konu üzerinde daha neler yasandi.
Ben arkadasimla hep inisli cikisli günler yasadim öncedende sonradanda ama cok sevdigim icin üzerinde durmazdim. Esim onunla görüsmemi azaltsam iyi olur demisdi.. ama ben yinede sevdigim icin canimdi herseyimdi. Esim belliydi bir kac seyler duymustu.. ve son bomba olay da Aralik ayinda yasandi. Canim dostum dedigim arkadasim herkeze benimle alakali kötü konusmus hakkimda cirkin seyler anlatmis. Bunlarin hepsini tek günde degil birer birer hepsini ögrendim.
her zaman her konuda kendi ailesini onde tutmali insan. arkadas vs bir yere kadar. esler bazen bir sey dedigi zaman bir durup dusunmek lazim hakli olabiliyorlar. simdi gorusmuyorsunuz herhalde?

her zaman her konuda kendi ailesini onde tutmali insan. arkadas vs bir yere kadar. esler bazen bir sey dedigi zaman bir durup dusunmek lazim hakli olabiliyorlar. simdi gorusmuyorsunuz herhalde?
Aynen dediginiz gibi olmali. O saate kadar öyle yapmiyordum malesef. Ama simdi tabikide herseyden önce Annem Babam sonra da Esim geliyor💪🏼
Hayir artik görüsmüyorum

Arkadaştan çok eşiniz önemli, öncelik eşinizin olsun aynı hayatı paylasiyor, yaşıyorsunuz.. Arkadaşlık bir yere kadar.

Back
X