- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
Hic bir erkek icin olunmeye degmez. Sacmalamayin ve kendinize gelin bu olanlar iyi olmus aslinda evlenip cocugunuz olunca yapsaydi bu sefer demekki kesin oldururdunuz kendinizi? Kendinjze gelin ailenize odaklanin. Kendinizi baska seylere verin. Onu dusunmeyin bundada vardir bi hayir deyip gecin biz ne kadar yazsakta sizin iciniz rahat etmez ama sacma yani. Smdi gelse o kizi birakip affedermsnz? Affetmeyin iste bu hatayi yapmayin erkekler icin kadin hep ellerinin altlarinda var zaten boleleri icin o yuzden sizde yeni arkadasliklar kurabilirsiniz. Inanin ilerde iyikide kndme bisey yapmamsm ve bos yere uzulmusum diyeceksiniz .Daha önce konularımı okuyanlar bilirler sevgilimin ilgisizliğinden bahsetmiştim bir hafta önce hayatın da bir buçuk yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim hayatında ki kız bana ulaştı sevgilim olan pislik de o kişiye senin hiç bir suçun yok senden özür diliyorum ben hep seni sevdim eliif benim icin hataydi o bana yazdı o benim pesimi bırakmadı ben defalarca engelledim o yine yazdı cinsellik mevzularını da açan benimle yatmak isteynde elliff di demiş kıza kendini affettirebilmrk için.. banada ben seni hiç sevmedim evet hoşlandım ama sevmedim depresyon hastası olduğunu bildiğim için de kendine zarar verirsin diye söyleyemedim dedi .. kızlar genelde cevap vermedi mi ben yazıyordum evetama sevdiğine o kadar inandırmıştı ki beni attığı mesajlarla karıcım derdi bana helalim derdi şimdiye kadar hic bu kadar âşık olmadm artik iki artık iki kişilik düşünüyorum gibi laflar ederdi yanımdayken dünyanin en buyuk asigi gibi davranırdı ....yüzeysel birliktelik yaşadık orda bile şimdiye kadar aşkla böyle bir şey hiç yaşamadım demişti ama meğer hayatın da biri varmış ben bu olayı öğrenince de ben seni hiç sevmedim diğer kadını sevdim dedi gitti ondan af diledi .. kızlar kendime yediremiyorum bir haftadır ağzıma lokma sürmedim intihari denedim olmadi aklımdan çıkmıyor o sözleri hiç dayanamıyorum içim aciyor o hayatına devam ediyor hic bi sey olmakis gibi ben yatalak gibiyim yerimden kalkamıyorum sadece ölmek istiyorum bu acı başka türlü gitmiycek cunki