Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Onu istersen takıyorlar Ben ek para vermek istemedim açıkçası Damaklıklı falan takacaklardı Hem çirkin bir şey hem de ek para boşuna Altta olduğu için görünmüyordu sallamadım
Sizin yaşınız kaç ? çok sıkıntılıyım dişlerimden yaşım 34 6 diş eksiliğim var birine köprü yapıldı 3 tane implant.. 2 sen oldu implant yapılalı ama çıkacak korkusu bastı.. çünkü yıllardır boş duran yere implant çakıldı. Şimdi ön dişlerime kaplama yaptırmayı düşünüyorum.. korumak için
Sizin yaşınız kaç ? çok sıkıntılıyım dişlerimden yaşım 34 6 diş eksiliğim var birine köprü yapıldı 3 tane implant.. 2 sen oldu implant yapılalı ama çıkacak korkusu bastı.. çünkü yıllardır boş duran yere implant çakıldı. Şimdi ön dişlerime kaplama yaptırmayı düşünüyorum.. korumak için
Yani ben olsam korumak için kestirmezdim ama bir problem varsa neden olmasın Ben 25 yaşındayım ama ağzımda 6dan fazla bozuk diş var Şekil/renk olarak estetikler ama dişlerim çok zayıf yapı olarak O yüzden kanal, kaplama vs bir sürü şey var ağzımda İmplant bende tutmadı ya iki kez ameliyat oldum onun için ama çene kemiklerim de zayıfmış olmadı o yüzden mecbur kaplama yapıldı ama sonuçtan memnun kaldım ben