canım ceyızlerım :)dıdemın ceyızlerı....

Hepsi birbirinden güzel Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar: Fazla eksiğin kalmadı sanırımseçtiğin mobilyalarda gayet kullanışlı görünüyor karar vermek zor oluyor mobilyaya ama seninde içine sindiyse al derim ,el işlerin fazla geldi gözüme bol bol ütü yapıcaksın demektir onlarla uğraşması çok zor olur insan kıyamayıyoda bu tarz şeyleri kullanmaya hepsinde emek var güzel günlerde kullan :34::34:

Hepsi birbirinden güzel Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar: Fazla eksiğin kalmadı sanırımseçtiğin mobilyalarda gayet kullanışlı görünüyor karar vermek zor oluyor mobilyaya ama seninde içine sindiyse al derim ,el işlerin fazla geldi gözüme bol bol ütü yapıcaksın demektir onlarla uğraşması çok zor olur insan kıyamayıyoda bu tarz şeyleri kullanmaya hepsinde emek var güzel günlerde kullan :34::34:

saol canm benım evet ama hosuma gıdıyo bole seyler mecbur kullancam oylarımı felan bohcayada gırcek zaten :)

saol canım benım evet mobılya secmek cok zor gercekten bende cok zorlandım bakalım ıste hayırlısı olsun :)elısım epey var evet dahada cok var cekemedım onları oyalarımı kullancam zaten bohcayada gıtcek canm :)

hepsi birbirinden güzel maşşallah güle güle kullan

Gelın homeden aldıgım pıke nevresım takımım

Eki Görüntüle 193593

canım herşeyin çok güzel,Rabbim huzur içinde mutlulukla kullanmayı nasip etsin,ben de senin gibi çeyiz hazırlığındayım şubatta evlilik inşallah.ama şu pike takımını nereden ve kaça aldığını merak ettim yaşadığım yerdede gelin home un pike takımları satılıyor fiyat karşılaştırması yapıcamda öyle karar vericem nereden nasıl alıcama, bilgi verirsen çok sevinirim canım..mutluluklar tekrar...

Back
X