canım ceyızlerım :)dıdemın ceyızlerı....

kızlar ben bornozu şu anda da kullanıyorum evlenince de kullanacam eminim. 2 takım aldım o yüzden :1: tavsiye ederim.Özellikle kışın çok kullanışlı oluyor :1:

karacalardan bende istiyorum :P kargo neyin veririm sıkıntı yok :P

tamam canım merak etme bugun gıderken ev terlıgı alcam arkadaslar :) bıyer acılmıs terlıkler 3,5 tl mısafır ıcın guzel begendım :)

al bakalım maaş aldığınız nasıl belli bişeyler alınmaya başladımı bilinki maaş alınmış :1::1:

al bakalım maaş aldığınız nasıl belli bişeyler alınmaya başladımı bilinki maaş alınmış :1::1:

hehe haklısın valla :):66:aslında almasam daha ıyı olur cunku annem benı o terlıklerle dovebılır cunku yer kalmadı :)

aynen cıcegım bende goremıyorm hıc kalmıyo ya :)neyse bu ay gun bende ama oda gıtcek :5::5::2::2::2::2:

hehe haklısın valla :):66:aslında almasam daha ıyı olur cunku annem benı o terlıklerle dovebılır cunku yer kalmadı :)

aynen cıcegım bende goremıyorm hıc kalmıyo ya :)neyse bu ay gun bende ama oda gıtcek :5::5::2::2::2::2:

:) bende güne giricem :1:

Canım bu ay en en ennnnnnnnn sıkışık olduğum ay, bir kurtulsam şu mayıstan...

Haziranda daha rahatım Allahın izniyle.. Temmuzda maaşa zam var akmasa da damlar..

borçlar azalıyor yavaş yavaş çok şükür..

Maaşı bende göremiyorum ama insan psikolojik olarak rahatlıyor birşeyler alma gereği duyuyor :1::1: kadın milleti işte

:) bende güne giricem :1:

Canım bu ay en en ennnnnnnnn sıkışık olduğum ay, bir kurtulsam şu mayıstan...

Haziranda daha rahatım Allahın izniyle.. Temmuzda maaşa zam var akmasa da damlar..

borçlar azalıyor yavaş yavaş çok şükür..

canım gun cok guzel oluyor gercekten ınsanın elıne tıplu para gecıyo valla :)

buzdolabım
$26859_5275-NH_0052_small.webp

camasır makınem

$24451_8104-H_karsidan_small.webp

mobılyaları daha almadık ama nısanlımla bunları kararlastrdık kullanısı cok guzel burda durdugu gıbı durmuyo orda daha hos geldı gozume ....aynasınıda duvara montaj yaptrcam ....

Mobilyalarını ve beyaz eşyalarını güle güle kullan didemcim çok güzel görünüyor hepside..

Yemek odası ve Yatak odası takımların benimde beğendiğim takımlar :)
Koltuk takımıda bence çok güzel olmuş...
Çok Güzel seçim :34:
Mutlulukla almak ve kullanmak nasip olsunn cnm :)

Back
X