- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Evlendiğimizden beri gorumceyle anlaşamıyoruz evlendim o bekardi eve gelince başka odaya giderdi sustuk hep eşim dedi aldırma. Evlendi 3 sene oldu ikimizde aynı mahallede oturuyoruZ kayinvalidemler burdan 20dk uzakta bı kasabada oturuyorlar bayram oldu ilk bayram daha damat orda kalmaya başladı damadın da annesi babası o kasabada bunlar yatak odasında yatiyo biz eşimle ayrı yataklarda eşimin odasını bozmuslar eski açılmayan koltuklarda yattık biz normalde bayrami yapar eve döneriz eşim inat etti dedi kalcam gorcem ne yapiyolar 5 gün kaldk hep beraber son gün damat bey giymiş boxer şort esim artk dellendi o akşam babasına söylendi kaç gün oldu damat şöyle geziyo niye burda kaliyolar diye bunlar duydular çıkıp gittiler. Noldu eşim onları evden kovmuş hatta akrabaları ertesi gün beni sokakta itip kakti resmen ben kovmuşum baya rezillik yaşadık eşim o günden sonra 2 sene kimseyle konuşmadi bı vesile oldu daha iki ay oldu barisali ne zaman gitsek bunlar orda hatta görümcemin kayınvalidesi fln hep beraberler eve giriyoruz sap gibi resmen eşim inat ediyo hatrina katlaniyorum boyun egiyorum yok 35 yaşında adam agliyo resmen babamla da kayinbaba cocukluk arkadaşı babamda arayıp söylenmiş yeter diye ardından eşimi aradı babası babama küfür etmeye başladı onun evine karisamazmis kızı varken gelmeyeymisiz fln baya sinir oldum en sonunda bende patladim zaten kötü biliyorlar beni dedim söylendim yine döndük geldik eve şimdi neden inatla gidiyoruz bayram oluyo düğün oluyo senelerdir zaten giremiyoruz gitsek bile hep sorun bı damadın bu kadar gelin evinde kalması normal mi sizce bide bu şekilde biz mi yanlış düşünüyoruz üstelik kendi annesinin evi var. Bı baba nasıl bu kadar evlat ayırabilir eşim artık tamamen sildim diyor canım burnumda artık kimi idare etcegimi şaşırdım kaç kişi dedi sen git onların rahatı bozulsun yahu bozulmuyor bı kere onlar yok denk geldk sürekli yoldalarmis geliyolarmis gidelim bakıyorlar işin içinden çıkamıyorum resmen daha neler var anlatmadigim nolur kalp kirmayin zaten iyi değilim ne yapmalıyız