İlk doğduğun anda, gözlerini ilk gördüğüm anda başladın içimde. Sen, sahip olabileceğim en güzel ,en mükemmel,en vazgeçilmez o eşsiz duyguları bana yaşattın meleğim. Senden önce bilmezdim paylaşmayı,kıskanmayı,karşılıksız sevmeyi. Bana öyle şeyler öğrettin ki seninle büyüyorum ben. İnsanlara değer vermeyi öğrendim sayende. Yaşamaktan tat aldım. Bir gün bile isyan etmedim rabbime sen geldiğinden beri. Neden mi? Seninle her anı doyasıya yaşamak istiyorum. 2 yaşında ki halini ,5 yaşında ki halini, ilk okula başladığın ilk gün ki halini , evliliğini, baba olduğun o ilk günü görmek, seninle yaşamak istiyorum oğlum. Sen, bugün bana ilk defa seviyom dedin. Bu benim hayatımda duyabileceğim en güzel, en anlamlı kelimeymiş. Öyle farklı bir heyecan var ki içimde bir an önce saatler geçsin eve geleyim ve telefonda söylediğin o kelimeyi gözlerimin içine bakarak söyle istiyorum. Hemde bunu herşeyden çok istiyorum. Sen nasıl bir şeysin BEBEĞİM. İyi ki geldin meleğim hayatıma. İyi ki benim meleğim sensin. Benim gerçek aşkım. En büyük tutkuyla aşığım sana. Rabbim sensizliği bir gün dahi tattırmasın bana. Amin.