canım batuhan'ım kollarımda :)

ayerba

MİNİK PRENSİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
681
0
96
41
Ankara
merhaba kızlar....
ben doğum yapalı epey oldu ama bilgisayarım bozulmuştu anca tamir oldu...
gelelim doğum hikayeme...
öncelikle bir temmuz annesi olarak haziranda doğum yaptım...
27 haziran günü sabah saat 4.30da hafif hafif sancılarım başladı.ama daha erken olduğunu düşünüp gitmedim hastaneye.zaten saat 9da da rutin kontrolüm vardı.saat 7 de wc ye gittim ve tam kalkarken içimden bişey aktığını hissettim.tuvalete bir baktım pembemsi bişey.ablam kalıyordu bizde.hemen onu uyandırdım.nişan gelmiş dedi.annemleri aradı.hastaneye gittik.bu arada sancılarım çok az.doktorum alttan baktı açılma yok dedi,akşama tekrar gel dedi.akşam 8de gittik,sancılarım şiddetlenmişti artık yine açılma yok diye yolladılar beni.en son saat gece 1 de gittik hastaneye açılma 4 cm dediler.yatış verdiler.2tane suni sancı verdiler.ama yok daha fazla açılma olmadı.sabah 6 da sezeryana aldılar beni.ve saat 06:45de oğlum hayata merhaba dedi.çok hoş değil benim doğum hikayem.15 saat doğum sancısı çektikten sonra sezeryan oldum.o yüzden fazla detaylı anlatmıyorum.ama ağladığım saatleri,çektiğim acıları bir ben bilirim...kimseyi korkutmak istemem tabiiki.her insanın ağrı eşiği farklıdır.ve hastaneden hastaneyede değişir.devlet hastanesine gitmek mi,asla...sezeryandan sonra sütüm hemen geldi zorluk çekmedim.sadece 3,4 gün yataktan kalkamaya falan zorlandım.genelde iyiydim.herşeye rağmen oğlumda bende sağlıklıyız.3340 gr ve 50 cmdi oğlum.
ALLAH herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.
doğum yapan arkadaşlar Allah iyi günlerde büyütmek nasip etsin
hepinizi öpüyorum
sevgiyle kalın.....

Hayırlı olsun yuvanıza mutluluk getirsin inşallah darısı başımıza

canım geçmiş olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin !!!!!!!! sen kurtulmışsun darısı bize olmayanlara isteynlere inşşşş,....benimde korkum suni sancı ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda herşey bitiyo demiiiii:)

cnm gözün aydın ne mutlu oğluşunu büyüttün bile , biz daha bekliyoz..
bide erkek çocuk 10 günü doldurur derler.benim oğlan sabırsız çıktı.38+5de doğum yaptım...beklemeside güzel ve heyecanlı ama sonrası dahada güzel.

ayşe38 suni sancı öyle abartılanlar gibi çokta berbat bişey değil.hatta sancısı olmayanlar için aılmayı sağlıyor,iyi bişey.ama benim sancılarım zaten doruktaydı,nst kağıtlarım tavana vurmuştu,neden bana suni sancı verdiler anlamadım ama sanırım açılma olsun diye.bi işe yaramadı tabi ayrı mesele...
Allah kolay doğumlar nasip etsin herkese...

allah analı babalı büyütsün canımm...zaten yavrnu aldıktan sonra hele şu zamana kadar çoğu geçmıştır o yaşadıklarının...önemlı olan sağ salım bebeğine kavuşmak ve ıkınızınde sağlığı yerınde olması diğerlerı geçici şeyler...ama yınede rabbım tum bekleyenlere kolya doğumlar nasıp etsın..(banada)

canım senin doğumunla benim doğumum biraz benziyor,o yüzden seni anlıyorum,ben de saatlerce doğum sancısı çekip sezeryan oldum maalesef...
yalnız benim ssuyum gelince dr beni hemen yatırdı eve göndermedi,üstelik benim açılmam da sadece 1cm di,yalvardım ama göndermedi...benim daha 3 haftam vardı,hazırlıksız yakalanmıştım,eve gönderseydi bi sürü yarım işim vardı onları halledecektim(en önemlisi de ağda :roflol:)
valla hemen yatıracağını bilsem ben de hemen gitmezdim hastaneye
neyse canım,sana hayırlı olsun diyorum,Allah analı babalı,sağlıkla büyütmek nasip etsin,tebrik ediyorum

gozun aydın canım...zor olmus ama üzerinden bir ay gecmiş nerdeyse...

tebrikler canim masallah ne guzel
allah anali babali buyutsun insallah oh herkes teker teker aliyor darisi bizim basimiza aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…