• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım babam için bir yasin-i şerif ya da bir fatiha üç ihlas okur musunuz?

fatiha ve 3 ihlas okudum yasinide yarın okuycam allahın ıznıyle...yuce rabbım babanızın gunahlarını bağışlasın cennetıyle mujdelendırsın...

Allah razı olsun arkadaşım
Allah sizin de tüm sıkıntılarınızı gidersin inşallah, hakkınızda hep hayırlı kapılar açsın, iyi insanlarla karşılaştırsın

Başınız saolsun. Mekanı cennet olsun inş. Okudum. Rabbim tüm günahlarını bağışlar kabrini ona cennet bahçesine çevirir inş. Bende 21 gün evvel babamı kaybettim. Tarifi olmayan bir durummuş. Babam içinde dua ederseniz çok mutlu olurum.

Başınız saolsun. Mekanı cennet olsun inş. Okudum. Rabbim tüm günahlarını bağışlar kabrini ona cennet bahçesine çevirir inş. Bende 21 gün evvel babamı kaybettim. Tarifi olmayan bir durummuş. Babam içinde dua ederseniz çok mutlu olurum.
Allah razı olsun amin hepsinin mekanı Cennet olsun inşallah
Allah size de sabır versin, Allah rahmet eylesin
Mülk ve Nebe surelerini okumuştum az önce, Rabbim babanızın ruhuna da ulaştırsın inşallah
Peygamber Efendimiz Hz Muhammed sav, kabirde Mülk suresini okuyunca onların azapları diniyormuş, belki haberiniz vardır
onlar için yaptığımız her hayır onları ferahlatıyormuş
yaptığım hatalar için o kadar pişmanım ki
gerçi hep iyi evlat olmaya çalıştım ama onu kaybedince en ufak hatalarım, büyük hatalarım hepsi büyük pişmanlıklar oldu
bunları okuyan varsa siz siz olun, sakın kimseyi incitmeyin, elinizden gelen tüm güzellikleri yapın kim olursa olsun

Back