- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 32
MErhabalar anneniz nasıl oldu benim annemede bugun bu hastalık söylendiAşırı unutkanlık vardı, yönünü karistiriyordu,dalginlik ve soylediklerimizi anlayamama gibi sorunlar da vardı. Bu yüzden geçen doktora gittik ve çekilen MR da beyin küçülmesi var dedi. Azhemir hastalarının kullandığı bi hap varmış onu verdi. Daha annem 53 yaşında. Anneannem ve annemin dayisi da demansti. Beyin küçülmesi durdurulabilir mi ya da demansa dönüşür mu çok korkuyoruzçevresinde bu hastalığa sahip olan var mı?
Tecrübeleriniz konusunda banada yardımcı olurmusunuz sabahtan beri çok kötü durumdayız tedavisi yok deniyo siz nasıl bi süreç izledinizinşallah annenm de senelerce gül gibi yaşar. maşallah anneannenize . yaşasın da sütlaca mercimek koysun ne olmuş ki. rabbim akıl sağlığı bağışlasın
Çok saolun aminAllahım yardımcınız olsun
Bizdeki belirtiler vertigo belirtileriydiMaalesef Alzheimar yaşı 50 lere kadar düştü. Babama da önce beyin kücülmesi teşhisi konmuştu. Beyin hücreleri öldüğü için yerini su dolduruyor. Hidrosefali gibi bir durum oluyor. Sonrasında Alzheimar denildi. Babam 10 sene boyunca normal hayatına devam etti. Unutkanlığı çok olsa bile camiye kahveye gitti. Sonra prostat kanseri olunca Alzheimar da çok ilerledi. İyi bir doktor bulup takibini düzenli yaptırınve ilaçlarını kullanın. Ortamını değiştirmeyin. Çok geçmiş olsun
Cevap yazarmısınız lütfenAşırı unutkanlık vardı, yönünü karistiriyordu,dalginlik ve soylediklerimizi anlayamama gibi sorunlar da vardı. Bu yüzden geçen doktora gittik ve çekilen MR da beyin küçülmesi var dedi. Azhemir hastalarının kullandığı bi hap varmış onu verdi. Daha annem 53 yaşında. Anneannem ve annemin dayisi da demansti. Beyin küçülmesi durdurulabilir mi ya da demansa dönüşür mu çok korkuyoruzçevresinde bu hastalığa sahip olan var mı?
Bu şikayetler annemde yok. İnşallah sizinki değildirCevap yazarmısınız lütfen
ERtesi gün tekrar mr çektirip aynı doktora gitti bu seferde öyle bişy yok ben öyle demek istemedim korkmayın demişBu şikayetler annemde yok. İnşallah sizinki değildir
merhaba anneniz nasil suanBu şikayetler annemde yok. İnşallah sizinki değildir
Beyin küçülmesi var ve birçok davranışsal sorunları. Normal bir insan gibi değil biraz farklımerhaba anneniz nasil suan