Canım annemde beyin küçülmesi varmış :(

MErhabalar anneniz nasıl oldu benim annemede bugun bu hastalık söylendi

inşallah annenm de senelerce gül gibi yaşar. maşallah anneannenize . yaşasın da sütlaca mercimek koysun ne olmuş ki. rabbim akıl sağlığı bağışlasın
Tecrübeleriniz konusunda banada yardımcı olurmusunuz sabahtan beri çok kötü durumdayız tedavisi yok deniyo siz nasıl bi süreç izlediniz
Biz annemi vertigo sanıyorduk yıllardır aynı mr ı 2 doktor daha gördü bundan önce ama bi sorun yok dediler bugun bu doktor beyincik küçülmesi var dedi şok içindeyim başka doktora gidecez yasaktan sonra başka bi şehire tek umudum o diğer 2 doktorun bunu söylememiş olması annem daha 52 yaşında

Maalesef Alzheimar yaşı 50 lere kadar düştü. Babama da önce beyin kücülmesi teşhisi konmuştu. Beyin hücreleri öldüğü için yerini su dolduruyor. Hidrosefali gibi bir durum oluyor. Sonrasında Alzheimar denildi. Babam 10 sene boyunca normal hayatına devam etti. Unutkanlığı çok olsa bile camiye kahveye gitti. Sonra prostat kanseri olunca Alzheimar da çok ilerledi. İyi bir doktor bulup takibini düzenli yaptırınve ilaçlarını kullanın. Ortamını değiştirmeyin. Çok geçmiş olsun

Bizdeki belirtiler vertigo belirtileriydi
hatta vertigonun bi üstü dizzines diye bi hastalık başta sallanma hissi
yerin ayağnının altından kayma hissi gbi ensesinde ağırlık
kulakta basınç
bu şikayetler babanızda varmıydı
Diğer 2 doktor beyinde bi sıkıntı görmedi aynı mr a 3. Doktor beyin küçülmesi dedi tek umudum yanlış teşhis olması

Cevap yazarmısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…