nöroloji. ama yaşınız genç olmalı mutlaka bi doktora danışın.Hangi bolume girdiniz kuzum
anaannemde var eskileri unutmuyor ama yenileri çok unutuyor senelerdir vardı yaşı 82 daha bu sene daha belli etti ,bildiğim kadarıyla durdurulması şu an ki teknoloji ile imkansız ilaçlarla yavaşlatılıyor düzenli kullanmalı ,zamanla ilaçlarıda dalgınlığına gelecektir yardımcı olduğunuz sürece sorun olmaz ,istisnai durumlar muhakkak var ama dikkat ederseniz problem olmaz..beyin jimnastiği,egzersizleri var ilaçların yanı sıra bol bol yaptırın annenize.çok geçmiş olsun.Aşırı unutkanlık vardı, yönünü karistiriyordu,dalginlik ve soylediklerimizi anlayamama gibi sorunlar da vardı. Bu yüzden geçen doktora gittik ve çekilen MR da beyin küçülmesi var dedi. Azhemir hastalarının kullandığı bi hap varmış onu verdi. Daha annem 53 yaşında. Anneannem ve annemin dayisi da demansti. Beyin küçülmesi durdurulabilir mi ya da demansa dönüşür mu çok korkuyoruzçevresinde bu hastalığa sahip olan var mı?
amin Allah razı olsun. gidecek başka bi doktora zaten ama beyin küçülmesi belirtilerine baktım hepsi annemde mevcut zatenGeçmiş olsun.Allah bir an önce şifa versin.Başka doktora gittinizmi?Fikir almakda fayda var
anneanneniz 82 yaşında gayet normal bunları yaşaması ama annem daha 53 yaşında. annemmmmanaannemde var eskileri unutmuyor ama yenileri çok unutuyor senelerdir vardı yaşı 82 daha bu sene daha belli etti ,bildiğim kadarıyla durdurulması şu an ki teknoloji ile imkansız ilaçlarla yavaşlatılıyor düzenli kullanmalı ,zamanla ilaçlarıda dalgınlığına gelecektir yardımcı olduğunuz sürece sorun olmaz ,istisnai durumlar muhakkak var ama dikkat ederseniz problem olmaz..beyin jimnastiği,egzersizleri var ilaçların yanı sıra bol bol yaptırın annenize.çok geçmiş olsun.
babanız kaç yaşında?Babam da ayni durumda ustune bir de yanlis ameliyat yapti doktorlar 15 senede gelecegi hale birkac ayda geldi. Allah sabır versin metanetinizi korumak ve güçlü olmak zorundasiniz. Mekan degisikligi yapmayin uzerine her daim adini, tlf numaranizi ve adresinizi yazan bir sey ilistirin. Cok guclu ve inatci olurlar doyduklarini pek anlamazlar. Eli ayagi siz olacaksınız bundan sonra.
Ne yazikki durdurulan bir sey degil henuz caresi bulunamadi. Onemli olan sakın ama sakın atesinin çıkmasına izin vermeyin.
hayır anlatamadım sanırım anaannemde yıllardır var bu durum 82 yaşında daha yeni yeni belli olmaya başladı hala kendi işinide kendi yapar sütlaca pirinç yerine mercimek koymak gibi yani senelerdir olan şeyde gül gibi yaşadı ilaçları sayesinde.anneanneniz 82 yaşında gayet normal bunları yaşaması ama annem daha 53 yaşında. annemmmm(( teşekkürler
Hastaligin başlangıcı 63 falan yanlis ameliyat da 65inde yapildi. Ameliyattan sonra ortaya cikti hastalık bir de hidrosefali vardi babamda.babanız kaç yaşında?
Yasim genc ama yol bulamiyorum hic birseyi dgru duzgun.hatrilamiyorum isimleri bulamiyorum beynim.uyusuyo bazen bunu uzun zamandir dusunuyirum zaten.ama konunuza denk geldi . Ailemde alzhiemer varnöroloji. ama yaşınız genç olmalı mutlaka bi doktora danışın.
Yasim genc ama yol bulamiyorum hic birseyi dgru duzgun.hatrilamiyorum isimleri bulamiyorum beynim.uyusuyo bazen bunu uzun zamandir dusunuyirum zaten.ama konunuza denk geldi . Ailemde alzhiemer var
ne ameliyatı oldu babanızHastaligin başlangıcı 63 falan yanlis ameliyat da 65inde yapildi. Ameliyattan sonra ortaya cikti hastalık bir de hidrosefali vardi babamda.
inşallah annenm de senelerce gül gibi yaşar. maşallah anneannenize . yaşasın da sütlaca mercimek koysun ne olmuş ki. rabbim akıl sağlığı bağışlasınhayır anlatamadım sanırım anaannemde yıllardır var bu durum 82 yaşında daha yeni yeni belli olmaya başladı hala kendi işinide kendi yapar sütlaca pirinç yerine mercimek koymak gibi yani senelerdir olan şeyde gül gibi yaşadı ilaçları sayesinde.
Titremeleri vardi babamin doktor gerekli testlerin hepsini yapmadan parkinson tanisi koymus halbuki titremeler guatr yuzundenmis. Parkinson icin beynine pil takildi beyin acildigi icin de hucreler hızla öldü ve bu hastalikta beyin hücreleri yenilenmez.ne ameliyatı oldu babanız
Ihmal etmeyin kontrolleri norolojiye gorunmenizde fayda var. Bir de yogun bir hayatınız varsa ya da stresli bir ortamdaysaniz suan bahsettiginiz sıkıntılar normal.Yasim genc ama yol bulamiyorum hic birseyi dgru duzgun.hatrilamiyorum isimleri bulamiyorum beynim.uyusuyo bazen bunu uzun zamandir dusunuyirum zaten.ama konunuza denk geldi . Ailemde alzhiemer var