Canım annemde beyin küçülmesi varmış :(

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.487
2.949
Aşırı unutkanlık vardı, yönünü karistiriyordu,dalginlik ve soylediklerimizi anlayamama gibi sorunlar da vardı. Bu yüzden geçen doktora gittik ve çekilen MR da beyin küçülmesi var dedi. Azhemir hastalarının kullandığı bi hap varmış onu verdi. Daha annem 53 yaşında. Anneannem ve annemin dayisi da demansti. Beyin küçülmesi durdurulabilir mi ya da demansa dönüşür mu çok korkuyoruz çevresinde bu hastalığa sahip olan var mı?

Babam da ayni durumda ustune bir de yanlis ameliyat yapti doktorlar 15 senede gelecegi hale birkac ayda geldi. Allah sabır versin metanetinizi korumak ve güçlü olmak zorundasiniz. Mekan degisikligi yapmayin uzerine her daim adini, tlf numaranizi ve adresinizi yazan bir sey ilistirin. Cok guclu ve inatci olurlar doyduklarini pek anlamazlar. Eli ayagi siz olacaksınız bundan sonra.
Ne yazikki durdurulan bir sey degil henuz caresi bulunamadi. Onemli olan sakın ama sakın atesinin çıkmasına izin vermeyin.

Geçmiş olsun.Allah bir an önce şifa versin.Başka doktora gittinizmi?Fikir almakda fayda var

anaannemde var eskileri unutmuyor ama yenileri çok unutuyor senelerdir vardı yaşı 82 daha bu sene daha belli etti ,bildiğim kadarıyla durdurulması şu an ki teknoloji ile imkansız ilaçlarla yavaşlatılıyor düzenli kullanmalı ,zamanla ilaçlarıda dalgınlığına gelecektir yardımcı olduğunuz sürece sorun olmaz ,istisnai durumlar muhakkak var ama dikkat ederseniz problem olmaz..beyin jimnastiği,egzersizleri var ilaçların yanı sıra bol bol yaptırın annenize.çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.Allah bir an önce şifa versin.Başka doktora gittinizmi?Fikir almakda fayda var
amin Allah razı olsun. gidecek başka bi doktora zaten ama beyin küçülmesi belirtilerine baktım hepsi annemde mevcut zaten

anneanneniz 82 yaşında gayet normal bunları yaşaması ama annem daha 53 yaşında. annemmmm (( teşekkürler

babanız kaç yaşında?

anneanneniz 82 yaşında gayet normal bunları yaşaması ama annem daha 53 yaşında. annemmmm (( teşekkürler
hayır anlatamadım sanırım anaannemde yıllardır var bu durum 82 yaşında daha yeni yeni belli olmaya başladı hala kendi işinide kendi yapar sütlaca pirinç yerine mercimek koymak gibi yani senelerdir olan şeyde gül gibi yaşadı ilaçları sayesinde.

nöroloji. ama yaşınız genç olmalı mutlaka bi doktora danışın.
Yasim genc ama yol bulamiyorum hic birseyi dgru duzgun.hatrilamiyorum isimleri bulamiyorum beynim.uyusuyo bazen bunu uzun zamandir dusunuyirum zaten.ama konunuza denk geldi . Ailemde alzhiemer var

Yasim genc ama yol bulamiyorum hic birseyi dgru duzgun.hatrilamiyorum isimleri bulamiyorum beynim.uyusuyo bazen bunu uzun zamandir dusunuyirum zaten.ama konunuza denk geldi . Ailemde alzhiemer var

mutlaka gidin doktora mutlaka . ama genç olup da alzhimer olan duymadım hiç

inşallah annenm de senelerce gül gibi yaşar. maşallah anneannenize . yaşasın da sütlaca mercimek koysun ne olmuş ki. rabbim akıl sağlığı bağışlasın

Ihmal etmeyin kontrolleri norolojiye gorunmenizde fayda var. Bir de yogun bir hayatınız varsa ya da stresli bir ortamdaysaniz suan bahsettiginiz sıkıntılar normal.

yakın zamanda nörolojik rahatsızlıkların diyetle yavaşlatılabileceği hatta iyileştirilebileceği yönünde bir yazı okudum. bağırsağın öneminden, vücutta olması gerekenden fazla ya da az bulunan vitamin/mineral/ağır metal vb.nin rahatsızlıkların başat sebeplerinden olduğundan bahsediyordu. benim okuduğum gaps diyetiydi, sanırım demans diyeti diye araştırırsanız beslenmede nelerden kaçınmak gerektiğiyle ilgili bir fikriniz oluşur. yeme alışkanlıklarınızı gözden geçirin, gerekirse düzenleyin. sonuçta ilerleme yavaşlasa o da bir artıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…