Canım Ailem

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Sizi çok seviyorum ben...

Annem ... ben sen yokken napıcam... Şimdiden o kadar koyuyo ki bu evden çıkıp gitmek...
Senin yokluğuna alışamam ki...
Bizim aramızda yatarmısın bi süreliğine kaydirigubbakcemile3
Biliyorum saçmaladım.
Ne yapayım sensiz olmayı düşündükçe küçük bir çocuk oluyorum...​

Babam ... beni hep içinden seven , her gün nasihatlarını hiç eksik etmeyen babam.
ınan benim içinde çok zor olucak...
Seni çok seviyorum ben :çok üzgünüm:​

Canlarım... benim için yaptığınız herşey için hakkınızı istesemde ödeyemem...
Önce rabbime teşekkür ederim,
Bana sizin gibi bir anne baba verdiği için.
Sonra size teşekkür ederim.
Ana baba sevgisini bana doyasıya yaşattığınız için.​

Şimdi eş sevgisini tadacağım...
Yanınızdaki son 1,5 yılım.
Ama hiç bir zaman sizin sevginiz kadar ağır basmayacak eşimin sevgisi.​

Annem baba evinden çıktığım gün sakın ağlama olur mu
Biliyosun bende ağlarsam su gölüne döner ortalık​

Babam biliyorum sen içinden ağlarsın
Hiç görmedim şu ana kadar ağladığını
Bu kezde ağlama olur mu baba...
Yoksa size olan sevgimden gitmem derim çıkarırım valla gelinliğimii....​

Canımsınız siz! Yüreğimsiniz!​

Ay canım ya ne güzel yazmışsın... ıyi günler görürsün inşallah.. Allah ananı babanı başından eksik etmesin tatlım..

okuyunca duygulandım canım yaa.. arkadaşın dediği gibi Allah başka ayrılık vermesin..

bende gelin olduğum gün aileme böyle bir mektup bırakmak istiyorum.. ama ellerine vermicem.çekmecelerine koyucam. özellikle babamla birbirimize sevgimizi gösteremiyoruz.. halbuki emekli olduğundan beri ne kadar aksi ve huysuz olsa da onu çok seviyorum.. evimde bekar olarak olarak kaldığım son gün dökücem içimi kağıda. bu mektup olsa da olmasa da onlar da ağlıcak bende ağlıcam nasılsa..benim için ne ifade ettiklerini , onları ne kadar sevdiğimi bilsinler..

evet canım yaz bencede.. yerimseniben onların sevgisini 2 satıra sığdırmak zor oluyo gerçi ama...

Yazınınız sadece bi kısmını okudum gözlerim doldu. Sizde nişanlısınız sanırım. Ailem benimde canım Allah yardımcımız olsun walla.

bende annemlerden uzagım onları cok ozluyorum Allah yardımcın olsun cnm ama gııtıgın yerde mutlu olmanı ısterım

canlarım ben sizin anneniz yaşındayım kızımdan ayrıyım evli çok uzağız sık sık gidiyoruz o da geliyor ama biz onu çok özlüyoruz dört yılı aşkın süredir evli ama biz hala alışamadık her ayrılıgımız çok zor oluyor birde yaramaz bir torunumuz var yazdığınızı okuyunca çok duygulandım kızımın evlendiği günü yeniden yaşadım ne yapalım allah ölüm ayrılığı vermesin dayanmak zorundayız allah sizleri mutlu etsin öpüyorum

oooy ablacımmm paylaştığın için çooook tesekkur ederımm...ben anneme aıleme cok duskunumm..nasıl ayrılacagım onlardan ... dugune 1 sene var.. ben sımdıden dusundukce gozlerım doluyo

bende gurbetteyim.anadan babadan ayrı olmak çok zor.yazıyı okurken gözlerim doldu...

inşallah evlendiğin zaman eşinin aileside iyi olur şimdiden eşinle sana sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim

canım emeğine sağlık ne güzel satırlar dökülmüş yüreğinden..ve eminim ki bir çoğumuzun hisleri..hayatımda en kayıtsız kalamdığım andır..bi kızın ewden çıkması..

umarım bi ömür boyu hep mutlu olursun canımm benm:1hug:

inşallah evlendiğin zaman eşinin aileside iyi olur şimdiden eşinle sana sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim

bende gurbetteyim.anadan babadan ayrı olmak çok zor.yazıyı okurken gözlerim doldu...

çok sağolun kızlar ....
esmerim bnmde hp gozlerm doluo smdıden.....
terem tsk cnmm bnde dayanamıyorm hıc o ana...bkalm napıcam :sinifsinif:

aslı allah iyiliğini versin ağlattın benim makyajım aktı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…