Canım Ailem - Atv

şarkının tamamı nasıl güzelmiş yaaa

şimdi benimde aklım takıldı boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Olmaz mı şekerimmm :içelim:
Necla - Leyla ortaklığı....................... Yaprak dökümü

Eda - Melda ortaklığı......................... Unutulmaz

Adnan - Behlül ortaklığı.....................Sexi memnu... (KK deyimiyle)

Şimdilik hatırladığım bunlar
Daha akıma uyan çok olur.. sempatiksalakcinni

ıçlerinde sadece adnan behlül ortaklığını biliyorum..Diğer ortaklıklardan pek haberim yoktu..Modaymış gerçekten:roflol:

ayyy halim ne tatlıydı yaa.çok güzeldi elinde çiçekler sırılsıklam ıslanmış :lepi:

:roflol::roflol::roflol:

atladığınız bişeyler var kızlar saydıklarınızın hepsinde ihanet vardı ondan ona ondan ona gidiyolardı ferideyle halimde böyle bi durum yok ki.kardeşiyle ayrıldı hatta kardeşi evlendi gitti yolunu ayırdı daha sonra halimle başladı aynı şey değil:umursamaz:

Valla diğer dizilerdeki gibi değil sevgileri saf temiz bence çok masumane Sonu çok güzel bitti bakalım haftaya ne olacak

ne guzeldi o son sahneler öyle ya..
aska asik olmak benimkisi galiba..
cok seviyorum böyle dogal aski..
okadar güzel oynuyolarki, cok dogal, bende ilk baslarda halim feride askina sicak bakmazdim, ama nedense simdi birbirlerini hak ettiler diye düsünüyorum.. en sevdigim dizi bu insallah hic suyu cikmaz hep böyle sicak seviyeli olur.

Kesinlikle... kaydirigubbakcemile5
Ailenin izleyemeyeceği bişi yok (sanırım..olsa zaten sansasyon olurdu...Fazla izlemiyorum çünkü)
Evlilik dışı ilişki yaşanmıyor en azından...
Sırf bu sebepten dahi olsa izlenmeye değer... alkisalkisalkis

Bu bölüm Cabbar ağaya sinir oldum bende lan bi dur bekle kız zaten sana haber vermeye gelmiş adam cingar çıkarıyo bumu babanıza saygınız sakladınız benden diye.Önceden kabul etsen görmeyi zaten haberin olacaktı çok gereksiz yere bağırdı Seyhan'a üff bu yaşlılarda bazen varya.. neyse klava:

bence de çok anlamsızdı bağırması!!!

bencede halim-feride aşkı diğer dizilerdekiyle aynı değil diğerlerindeki tamamen
aldatma içerikli...bu dizideki gibi saf ve masumca değil...
zaten feride aşık olduğu zaman halimin seyhanla olan bağlantısı tamamen bitmişdi...
ve seyhan evlenmişdi bile...diğer çarpık ilişkilerşe alakası bile yok...

Şu Feride şöyle telli duvaklı bi evlense ya, hak etti kız.
O dallama erkek güzelinden sonra.
Gerçi Cabbar ağa bu aşkı duyunca kesin kalpten gider bu sefer.
Bir de şu Aziz çıksa artık şu diziden, bütün masumiyetini, doğallığını bozuyor olayların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…