Canım Ailem - Atv

Şu Aziz beni öyle deli ediyor ki dizi olduğunu unutuyorum resmen öldüresim geliyo ne kadar gıcık bi tip ya ne hakla Meliha'yı takip ettiriosa Samim ilk defa adam gibi trip atmadan bişey yaptı çok tatlılardı ya çok mutlu oldum Azizin mors olmasına

ferideye bayılıyorum ya çok şirin ..gerçek hayattaki kişiliğide feride gibidir umarım..
halimin kebap sürprizi süperdi :) ferideye en güzel hediye zemuszemus
dizinin sonuda hoşdu..

evet canım ailemin pek fanatiği yok heralde.bence bu dizi süper.sanki herkesi tanıyor gibiyim , tam bir aile dizisi bayılarak seyrediyoruz.inşallah uzuun sürer

halimin duygularını ali öğrendi tel.i dinlerken ki yüz ifadesi süperdi...
bayıldım bu bölüme.:lepi:

çok güzel bir dizide ali neyapmaya çalışıyor ANlamadım karışmayıp direk halimin söylediklerini ferideye söyleseydi ya

Melihanın merdivenlerden inerken, terliklerinin şık şık sesi bile çok hoşşş..Çok gerçekçiiii..opuyorumnanaktan

yaprak dökümü yüzünden sonunu kaçırdım hoş onunda kaçırdım ya kaydirigubbakcemile3 halimin yanına gitti mi feride sonu nasıl bitti anlatır mısınız

Yok canım feridenin haberi yok Ali açtı telefonu..Halimin söylediklerini duydu..Sonra Feride halimi arayacaktı..Ali aratmadı..Bulunduğu yerde telefon çekmiyo dedi..Kendi gitti Halimin yanına orda bitti..:1rolleyes:

ayyy ne güzel bi dizi bu yaa bayılıorm ama geç farkettim malesef bilseydim böle süper bi dizi olduğunu hiç kaçırmazdım ne kadar gerçekçi sanki gerçekten öle insanlar var hiç film gbi gelmio hele o ferideyle halim valla böle saf aşklar göremediğimz için tvde kimin eli kimn cebinde belli diil öle masumlar ki:kedi:
bu arada cancana da bayılıorm ne şirin çocuk opuyorumnanaktan

Bayılıyorumbu diziye halimle feridenin aşkı süper zaten ikiside çok matrak yakışırlar valla hele melihanın hayırdır inşallah demesi yok mu ölüyom gülmekten

çarşamba günlerini iple çekiyorum çok sıcak bi dizi bayılıyorum hepsine eşimle izleyebildiğimiz tek dizi opuyorumnanaktan

bu dizinin çarşambaya alınması süper oldu...yaprak dökümüne artık fragmanlarda bile tahammül edemiyorum..önceden avrupa yakası vardı süperdi şimdi canım ailem var...:lepi:
canım ailem başladığı ilk günden beri favorimdir...eşimde evlendikden sonra sayemde izlemeye başladı..
bayılıyoruz halime ve diğer karakterlere ..o kadar gerçekçi ve içtenki herşey...
ali sanırım halime yardım edecek ... ağzı sıkıdır ondan sır çıkmaz..halime destek olur..
ama bu avukat kadın her an bir hamle yapıp aliyi elde etmeye çalışcak gibi...sinsi sinsi ilerliyor hedefe.
gülendamda çok komik ya kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…