Canım Ailem - Atv

Diğer yandan atv izleyicileri daha önce 15 Ocak'ta yayına devam etmesi beklenen "Canım Ailem" dizisinin akıbetini merak ediyorlar. atv yönetimi ile yaptığım son görüşmede dizinin yayın gününün hafta sonunda belirleneceği bilgisine ulaştım. Malum, bu köşe, hafta sonundan önce hazırlanıyor. Siz bu satırları okuduğunuz anlarda "Canım Ailem"in yeni yayın günü de büyük ihtimalle belirlenmiş olacak.

(Yüksel Aytuğ'un köşesinden diziyle ilgili kısım alıntı yapılmıştır.)

img_4750_d.jpg
Canım Ailem bu yıl yeni hikayeleri ve sürpriz karakterleriyle bizi hem güldürmeye, hem de içimizi titretmeye devam edecek. Meliha’nın evi terk etmesiyle yirmi yıllık aşkından olan Samim, bu sezon Melihası'na kavuşmak ve onunla evlenmek için ne varsa yapmaya hazır. Ama bu kez hiç beklemediği engeller çıkacak karşısına… Engeller Meliha’yı sonsuza kadar kaybetmesine neden olabilecek engeller… Hayat siz plan yaparken başınıza gelen şeymiş! Bu sezon iki büyük aşığın, Samim ve Meliha’nın aşkının yeniden sınanmasının hikayesini izleyeceğiz. Bu sırada Ali ve Seyhan’ın yolları sürpriz bir gelişmeyle yeniden birleşecek. Erkek Güzeli’nden ayrılan Feride’nin ve Sevin’le evlilik yoluna giren Halim’in hayatları hiç beklemedikleri şekilde değişecek. Çocukların büyümesi, Mert Can’ın okula başlamasıyla birlikte sorunları da büyüyecek, ciddileşecek. Sorunlar ne kadar büyük, engeller ne kadar aşılmaz olursa olsun kesin olan bir şey var: Samim ve sevdiklerinin hikayesi bu yıl da içimizi ısıtacak, bize “ben de orada olsam” derdirtecek! Canım Ailem yeni bölümüyle 27 Ocak Çarşamba 20:00'da atv'de!

ay nasıl canım sıkıldı yaaaaaaaaaaa..............
atv nin sitesinden alıntı

şimdi atv ye mesaj yazdım azımane gelıosa saydım aptal şeyler..çarşamba gunu olurmu bu dizi yaa..kasabalıyı çarşambaya alsınlar madem çok meraklılarsa bunu yine salıya koysunlar.

çarşamba günü olmasın ya ne saçma
acaba yaprak dökümü az kaldı biticek ondan mı?
ama sinir oluyorum atv ye bizim evin halleri nide durduk yerde kaldrımışlardı
ezel atv ye geçti herşey karıştı alsanaalsanasmile

diziye haksızlık bu.. yaprak dökümünün karşısına konur mu bu dizi. izlenmesin diye kasıtlı yapılmış gibi:mymeka: off, hemen atv ye mesaj atıcammafoldumben

msjımı gönderdim atv ye.. ''Mesajınız işleme alınmıştır. Size en kısa sürede cevap verilecektir'' diyor.. başka gün ve saat mi kalmamış sanki. az reyting alıncada yayından kaldırırlarkaydirigubbakcemile

sukutuhayalben haber verdiğin için teşekkürlera.s.

Çarşamba günleri dizim yoktu bana da ne iyi geldi çarşambaya koymaları:kedi:

Ama yaprak dökümü izleyenler için gerçekten kötü olmuş..Yaprak Dökümünü martta bitireceklermiş galiba onun için karşısına koymaya tereddüt etmemişlerdir..

ay hadi innnşaallla
AYOL NE SEVıNDıM NE SEıNDııııMmm reklamını görünceee.
ooohhhh sefam olsun geliyor ailem... canım ailemmmmm

X