Canım Ailem - Atv

vallaa yiğit'de kudurdu gerçektennn!!!:mymeka:
yanii acıma hissi olur ama bu kadar daa değilll!!
kızz zatenn o kadar çokk falsoo vermiş kii en sonunda okuldan attılarrr!!lmaz:
boş beyinn yiğitt anlamiiii!!!

seyhan duymasın amaa bana çirkinleşmişş gibii geldiii!!!benneyaptımki

Yok kız bronzlaşmış güzelleşmiş..Göz altı torbalarına da bakım yapmış heralde biraz azalmışlar..

vallaa yiğit'de kudurdu gerçektennn!!!:mymeka:
yanii acıma hissi olur ama bu kadar daa değilll!!
kızz zatenn o kadar çokk falsoo vermiş kii en sonunda okuldan attılarrr!!lmaz:
boş beyinn yiğitt anlamiiii!!!

Merhamette bi yere kadar yani ben de sinir oldum yiğite:mymeka: Bu konuda en akıllıları Furkan..Canım benim bayılıyorum o çocuğa çok şirin.kaydirigubbakcemile3

Bütün Şehnazlar mı böyle!!
Şehnaz çık aradan! Rahat bırak insanları. Seni istemiyolar işte..
Gelecek bölümün fragmanında da yine karıştırıyodu ortalığı hanımefendi..

çok beğenerek izliyoruz,ailecekaydirigubbakcemile5favorilerim..,meliha,feride,halim,ali ve furkan.herkese tavsiye ederim..a.s.

Halim Sevinle evlenecek heralde..Kıyamam Ferideye nasıl nispet yapıyo zannetti Sevini..

Bu arada Halimin Sevine evlenelim deme tarzı çok komiktikaydirigubbakcemile3

bronzlaşmıştırrrr!!!yerimseniben
gözaltları iyi olmuş da ekranda bana daha bii yaşlanmışş geliii nedense???CADIARZU
furkanı ben de çok seviyorumm yaaaa!!!!a.s
halim kıza evlenme teklif ettii sonra hadi kardeşş görüşürüzz dedi yaa koptumm ordaa yaaww!!kaydirigubbakcemile3çok sevimliydii!!

kızlar dizinin başını kaçırdım kenan ne yaptı muazzezz bişiler karıştırmış gene ama feride karalar bağlamıştı çok bartmışlardı sanki eski t<adını vermedi dizi dün akşam çok karışıktı hele yiğitin o hareketleri alinin acemiliği sanki hiç yemek yapmıyordu çok tuhaftı bi anlatan olursa dizinin başını izleyenlerden

bence feride için yeni bir yüz koysunlar di<ziye şöle yakışıklı anlayışlı güzel bi tip inşalalh koyarlar ne olacak böyle feridenin hali

Canım zaten Kenan geçen sezon finalinde yapmıştı yapacağını benim annem öyle şeyler yapmaz dedi annesini tercih etti erkek güzeli feride ondan karalar bağladıkaydirigubbakcemile3

ben şu aliyle seyhana gıcık oluyorum
nasılda unuttular koca yanakı okulda ya zaten annesi babası yok
yiğitte sanki o kot kafalı nurcana aşık gibi davranıyo
seyhanın göz altları gerçekten biraz düzelmiş felaketti ya
gencecik kız çok fazla torba vardı göz altlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…