Canım Ailem - Atv

Ne vardı sanki bayram haftası başlasaydı, bayramın son günü izlerdik ne güzel işte... insanlar dönüş yollarına düşer tatilden, izlenme oranı düşük olur diye mi yatılar nedir. Sanırsın tüm Türkiye tatile çıkıyo.

gelmiş geçmiş en güzel dizi benim için,yazın izledim tekrarlarını bittim harika ,bütün oyuncular çok samimi,yeni bölümlerini de izlemeye çalışacağımopuyorumnanaktan

seyhan yeni sezonda yok mu kızlar.sabah atvde reklamı vardı dizinin seyhan haricindekileri gösterdiler.

Seyhan var dizide bi gazetede toplu fotoğraf çektirmişler gördüm..

seyhan yeni sezonda yok mu kızlar.sabah atvde reklamı vardı dizinin seyhan haricindekileri gösterdiler.

seyhan ali ile evlenmis sanırım (ben gormedım yanı o kısmını) ve mahkemede bosanmak uzerelerdı sanırım fragmanda gordum yanı seyhan var demekkı bu yenı bolumlerdede :)

seyhan ali ile evlenmis sanırım (ben gormedım yanı o kısmını) ve mahkemede bosanmak uzerelerdı sanırım fragmanda gordum yanı seyhan var demekkı bu yenı bolumlerdede :)

Seyhan ile Alinin evlendiğini kimse görmedi çünkü böyle bi sahne yoktu..Nerden çıktı bu boşanma işi anlamadım:sm_confused:

hafta içi tekrarını veriyorlar 2 gündür...ama bölümlerden parça parça alıp kolaj yapmışlar berbat olmuş...ilk kez izleyenler bir şey anlamaz benim bile kafam karıştı...:bbo:

dizinin fragmanı çıktı kızlar
samim melihanın peşine düşmüş evlenme teklf ediyor melihanın babası samime silah doğrultuyor sonra sarılıyorlar
feridenin gönlü halime kaymış gibi. halim kız arkadışına evlenme teklf edior feride ağlamaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…