- 12 Aralık 2007
- 8.514
- 11
- Konu Sahibi mucizem5322
halimle ayrılacak seyhan bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izliyor musunuz bilmiyorum arkadaşalr.
salı günleri atv de uğur yücel ozan güven şebnem bozkurt(yanlış hatırlamıyorsam)
ben hanlarda hamamlarda geçen deli gibi praların harcandığı zengin ve ukala insanların hayatlarını izlemekten sıkıldım diyorsanız bence mutlaka izleyin.
çok doğallar kendi sokağınızı izliyormuşsunuz izlenimi veriyor
feride harika bir tip ya. senden başka diye bir abuk subuk yaz dizisi vardı. sırf o kız için izliyodum ben o diziyi. çok beğeniyorum. ama adının bilmiyorum bak ya ne ayıp
uğur yüceli çok severim:asigim: kuzenim de o dizide oynuyor ve gerçekten çok sıcak bir dizi!eşimde adanalı olunca sanki gerçek akrabalarımı izler gibi oluyorum süper...:lepi:
bencede muhteşem bir dizi çok kaliteli tabi adana konu olunca ilgimi çekmişti bayıldım
kuzenin hangi rolde canım
seyhan benim kuzenim!a.sevet bu sıralar adana çok revaçta ama burda daha iyi oynuyorlar bencea.sadanalıları !özellikle meliha sanırım gerçekten adanalı şife çok benziyor...:hooray:
seyhan nehir erdoğana benziyen değil mi? duru bir güzelliği var ..nasıl keşfedildi acaba dizdeki oyuncular sinama ve tiyatroda tanınmış o açıdan merak ettim ben bu kız parlar diyordum ezgi molada öyle.. bu dizi sayesinde eşim tekrar dizi izlemeye başladı benimle ...birçok diziyi saçma bulup izlemiyordu
dizide hep usta oyuncular olunca kuzeninide daha önce bir dizide görmedim bende ileride çok şeyler yapacağına bu diziden de çok güzel şeyler öğreneceğine eminimevet ama nehir erdoğandan daha güzeldir benim kuzenim!a.sistanbulda önce uluslararası ilişkiler okudu, daha sonra konservatuara girdia.s yani öyle boş boş oyunculuk yapmıyor ve ilk dizisi!daha çok iyi şeyler yapacağına da eminim Allahın izniyle...:hooray: