Canım Ailem - Atv

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.314
0
canim_ailem_1992_c.jpg

Hikaye, Karayip açıklarında lüks bir “Cruise” gemisinde başlar. 45 yaşına kadar hayatta hiç sorumluluk almamış, kız kardeşi ve eniştesini trafik kazasında kaybetmesinin ardından 3 yeğenine bakmak zorunda kalmasıyla yerleşik bir hayata geçen Samim, yıllar sonra terk edip gittiği nişanlısıyla aynı mahallede oturmaya başlar… Samim’in gemiden arkadaşı Ali(Ozan Güven) ise onunla tanıştıktan sonra bütün hayatını planladığını düşünür. Ama hayat siz plan yaparken başınıza gelen şeymiş… Ali günlerce kendini terk eden Ahsen’in izini sürer. Sonunda İstanbul’a geldiğini öğrenir ve onun bulabilmek için İstanbul’a gelir. İstanbul’da tanıdığı tek bir kişi vardır: Samim! Bir yandan aşık olduğu Seyhan, bir yandan peşini bırakmayan ilk aşk Ahsen! Ali iki aşk arasında bildiği her şeyi unutur…

Oyuncular: Uğur Yücel, Ozan Güven, Ezgi Mola, İlker Aksum ,Funda Eryiğit ,Şebnem Bozoklu Sezgi Mengi ,Deniz Denke, Alpay Şayhan.

Yapım: TMC-Erol Avcı
Yönetmen: Sadullah Celen
Senaryo: Selin Tunç

Kanal: ATV

Bu kadar kesişen yollar arasında hayat kavga gürültü, neşe eğlence son hız devam etmekte… Herkes can havliyle hayatın bir ucundan tutunmaya çalışmaktadır…

Atv'nin yeni dizisi 'Canım Ailem'in zengin oyuncu kadrosunda öyle bir isim var ki, daha ilk bölümde gönüllere taht kurdu: Şebnem Bozoklu... Dizide, tam evlenecekken kendisini terk eden adamı 20 yıl boyunca bekleyen 'Meliha' karakterini canlandıran Bozoklu, izleyiciye, "Gerçekten de böyle seven kadın var mıdır?" dedirtiyor. Şebnem Bozoklu'nun, 'Samim'i anlatırken söylediği "Öyle ahım şahım bir tipi yok ama elimde değil, namussuzu görünce içim gidiyor" ve "Samim seni öldürürüm" replikleri şimdiden hafızalara kazınmış durumda. Ekşi Sözlük'te ve dizinin forum sitelerinde, Şebnem Bozoklu hakkında yapılmış onlarca yorum var. Herkes, "Bunca yıl neredeydin?", "Kendini niye sakladın?", "Nasıl oldu da yapımcılar seni keşfetmedi?" diye soruyor.

Kukla oynatıyordu
Aslında Şebnem Bozoklu, tiyatro kökenli bir sanatçı. Uzun yıllar Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda sahne almış. İlginç bir yönü de var; çocuk tiyatrolarında kukla oynatıyor. Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olan sanatçı, 'Emret Komutanım' ve 'Selena'da da rol almış.

Kızlar ben diziye daha ilk bölümden bayıldım bu akşam 2.bölüm oynuyor yorumlarınız neler

Son düzenleyen: Moderatör:
anneciğimle bir bölümünü izledik geçen..
içten samimi bir diziye benziyordu...
izlenebilir. şakkıdı

cem yılmaz konuk sanatçıydı
bence süper bir dizi çok sıcak samimi izlemeye değer

cok guzel bır dızı ozellıkle meliha karakterı super ..genelde oyuncular şıve yaparken cok sacma bır sekılde konusurlar ama bu kadın gercekten super şiveli konusuyor,gayet dogal..

çok samimi, çok sıcak. çok içten bir dizi..
bayıldım bayıldım bayıldım...
"samim seni öldürürüm" diyişi yok mu Meliha'nın bittim zaten...

izliyor musunuz bilmiyorum arkadaşalr.
salı günleri atv de uğur yücel ozan güven şebnem bozkurt(yanlış hatırlamıyorsam)
ben hanlarda hamamlarda geçen deli gibi praların harcandığı zengin ve ukala insanların hayatlarını izlemekten sıkıldım diyorsanız bence mutlaka izleyin.
çok doğallar kendi sokağınızı izliyormuşsunuz izlenimi veriyor

arkadaşlar ben bu diziden birazcık ikinci baharı buluyorum sanki.oldukça güzel bir dizi.uğur yücel harika.eski nişanlısı rolündeki bayan rolünü biraz abartıyor gibi ama yinede iyi.

Tam bir aile dizisi
eşini dostunu ananı babanı dedeni ninedi kolunu komşunu kim varsa hepsini evine topla izle...
Şimdilik muhteşem dilerim ileridede senaryo sıkıntısı çekip diziyi kimin eli kimin cebinde kolunda bacağında durumuna getirmezler...
Sonra bi bakıyosunuz biri diğerine diğeri berikine beriki öbürkine aşık,
derken eşinizle bile izleyemez hale geliyosunuz...
Benim dizideki favorim Feride çok tatlı yaww bayılıyorum.
Ama talihi kara kızımızın bi kaynana adayı var evlere şenlik yazık valla kıyamam...
Ama bu feride kaynana adayını bayılta ayılta yinede oğlanı kapar kaynanalık makamını resmiyete döker ben size söyleyim:)
Öf ne çok konuştum saygılar:)))

X