- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
1 senelik bir iliskim var-di iyi kotu hersey yasadik ilkim oldu. Canimi cok yakti aglamadigim bi gun bile yoktu eskiden Ask acisini cok sacma ve gerrksiz bulurdum fakat nasıl bıseymıs cok ıyı anlıyorum bogazım dugumlenıyo konusamıyorum yutkunamıyorum üstümden tır geçercesine... Ben hep hayatımı gulluk gulustanlık yasadım tek derdım bu evet keske asık olmasaydım.. 1 hafta once ayrıldık ayrıyken bıle hayatımı s... Arkadaslarının yanında hep rezıl ettı benı bagırdı cagırdı el kaldırdı sevmıyorum ıstemıyorum deyıp sonradan duzelınce ara benı dedı bekle dedı ben onla mutsuz olmaya bıle vardım ama bu sekılde değildi bu gece 1 gıbı arkadası onun hayatında bırı var dedı yemın ettı baya ama ınanmadım ya kendımı ınandırmak ıstemedım. Ona sordugumda yok dedı olsa nolcak olmasa nolcak gıbı laflar ettı... Bırde benım abla dediğim bir kız hakkında cok guzel kız bızım oralı bıde demış kendısıde kabul ettı birde utanmadan ben senın evde naptıgını bılmıyomuyum her gun aglıyosun demez mı bana...! Ondan cok nefret edıyorum tıksınıyorum ama hala sevıyorum unutamıyorum aynı sokaktayız her gun karsıma cıkıyor ne yapıcam bılmıyorum ben dertlesecek kımsem bıle yok ...