nefret ediyorum hayatımdan,herşeyden,herkesten,kendimden...

Al karşına eşini güzelce anlat bu şekilde devam etmeyeceğini şöyle çalışmayı kabulederse katlanirsin yok hala aayniyla yasin daha h çok genç yoluna bakarsin n hayata bir defa geliyoruz elin kahrini çekmek için değil ailesinide takma zaten üvey annemin ne beklersin kendin kendine yetersin insallah dua et

Kesinlikle cocuk yapmayın. Ayrıca hiç geç kalmış sayilmazsiniz 38 inde anne olan bile var. Ama böyle bir adama kesinlikle. Duzelmezse daha fazla zamanınızı harcamayın..

Nereye kadar çekeceksiniz belli iş tecrübeniz var mı ayılın kurtulun nafakanızıda alırsınız iş de bulurunuz sıyrılın şu psikolojiden enerji bırakmamışlar sizde kendinizin fakına varın

Hemen iş bulup kaçmalısın o adamdan.En azından ondan cocuk yapmaman gerektiğinin farkındasın, O adamdan baba olmaz.Yeni bir hayat planla en güzel yaşların.

hem işsiz hem elindeki parayı kumara yatırıyor
Siz ne ile geçiniyorsunuz
Sakın çocuk yapmayın
biraz suyuna gidip iş bulun sonra da sen yoluna ben yoluma diyin
bu adam iflah olmaz sorumsuz biri

Asla cocuk yapma canim...cocugunla beraber sefil olursun.
Kendine bir iş bul ve hemen kac bu insandan. Üvey annen...dagdan gelip bagdakini kovamaz...sakin korkma. Bu bir sinav. Hayat böyle...buda senin şavaşin. Yaşin daha cok genc...bende 28 yaşindayim...cocugu birak...sevgilim bile yok. Ama bunlar nasipse 1 sene icinde olabilicek şeyler.
Kendine gel...sakin depresyonu yaklaştirma yanina...!! Böyle pislikler icin hasta olmaya asla deymez...asla

kuzum Allâh büyük umudunu kesme. zor bilirim çalışmayan pardon çalışmak istemeyen koca. benim kocamda aynı şeyi yaptı bi ara çok üzülmüştüm seni anlıyorum. bol bol dua et iyimi. gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın diye bi kafa yok artık. ailen yoksa arkanda devletin sıgınma evleri var boşanmayı düşünüyorsan. eşim düzelir inanıyorum dersen de eger sakın bu aralar çocuk yapma. çünki ona da yazık olur eşin düzelmezse.

Ben calis diyemicem adam calismayacak idda iynayacak ben mj gecindircem evi..
Peki kiraya hadi annesigil yardim ediyo nasil geciniyosunuz ?? Elektrik su aidat gaz vs.. nasil karsiliyosunuz
Ilk tavsiyem bi anlik gaflete dusup bebek yapna bu adama..once gozlemle ona uzuldugunu bu sekilde evliliginizin uzun surmeyecegini anlat seni kaybetmek istemiyorum ama boyle sonumuz iyi degil nereye kadar boyle issiz gucsuz idda ya sararak yasayabiliriz ki diye sakin ve sevecen konus bakalim insallah laftan onlayan biridir insallah hersey yoluna girer caresizlik cok zor cookk

X