amin canım.allah kimseye yaşatmasın.cidden zor günler:çok üzgünüm:ahh arkadaşlarım benim, ne diyim hakkınızda en hayırlısı olsun , nişanlıyken böyle şeyleri düşünmek için iyice daralmış olmalısınız , allah doğru kararı almanızı nasip etsin,
nasıl emin oldun peki bundan?(özel değilse tabi)Ya tatlım beni sevmediğinden emin oldugum için karar verdim.
Bir hafta oluyo Onunla konuşalı ve ne bir arama ne bir msj.
Onun istediğide buymuş demek ki.
Hep dedim,hep diyorum SEVEN ADAM BÖYLE DAVRANMAZ.
Tek düşündüğüm ailelerimiz,başka bişey değil
canım neden kararı veren biziz sence.
benimkide bana bıraktı bi nevi
ben buyum diyo
valla dolduruşada geliyorlar bence.benimki öyle.yok etraf nişanlısına fazla düşkün demesin yok etraf kılıbık demesinnn die die bu hale getirolar güzelim ilişkiyiAcaba çevreleri tarafından suçlanan olmak istemediklerinden kaynaklanıyo olabilir mi?
Ben açıkcası böyle düşünüyorum..
Ne yaptınız siz canım.Konuştunuz mu adam akıllı.Bide üstlerine gidince sıkılıp hepten uzaklaşıyolar.Anlamadım ki ilgi gösterirsin olmazzz,göstermezsin olmazzzz
tabiki kolay değil yeni bi sayfa açmak.okadar emek vermişiz.ama karşılıklı herşey.o herkesin sorması beni öldürcek zaten.herkese nasıl dert atlatcam.zaten kendi kafamda içimde tamamen bitirirsem kimseyi takmam.soranlara bitti der geçerimduzeltmeye calısın oturun konusun bı rahatsız oldugunu seylerı soyleyın duzelebılecekmı onu anlayın bence bı ılıskıyı bıtırıp yenısıne başlamak vs cok yoruyor ınsanı hele bırde nişanlıyken herkesın sorması ayrıca bır dert hep sorun sorun sorun yanı umarım hersey duzelır
maşallahhhhhahahaa benimki barışmaya çalışıyo
5 gün aramadı şimdi hatasını kapatıyo aklınca,
ben yutarmıyım bunları be:hulya:
Aslhnkyk,zamanı gelsin olur herşey canım,sıkma canını.
Önemli olan yürütebilmek..
Allah herkese hayırlı kısmet versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?