Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh arkadaşlarım benim, ne diyim hakkınızda en hayırlısı olsun , nişanlıyken böyle şeyleri düşünmek için iyice daralmış olmalısınız , allah doğru kararı almanızı nasip etsin,
amin canım.allah kimseye yaşatmasın.cidden zor günler:çok üzgünüm:

nasıl emin oldun peki bundan?(özel değilse tabi)
ailesi istiyormu peki seni?
1 haftadır sendemi aramıyosun
ya bukadar irdeliyorum çünkü kendimde aynı sorunlar yaşadığımdan artık çare arıyorum

canım pardon.anlatmışsın önceki sayfalarda okudum.kafa kalmadıki herşeyi unutuom.

Canım irdele tabi.Benim acımdan hiç bi sakıncası yok.bende aramadım canım.Kararımı verince arıcam sadece..
Nasıl emin oldum.
Şuanki tavırlarından,bir senedir yaşanan ilgisizlikten ve bana söylediği o laflardan bu kanaata vardım
( "Düşün taşın.Ben herşeye varım.Beni bu şekilde kabul edeceksen et.." )
Baksana hiç bi çaba yok hala daha.Önem vermiyo..vs

canım neden kararı veren biziz sence.
benimkide bana bıraktı bi nevi
ben buyum diyo

Bir sonraki adımın evlilik olacağını bilmek mi erkekleri böyle davranmaya itiyor sizce?

canım neden kararı veren biziz sence.
benimkide bana bıraktı bi nevi
ben buyum diyo

Acaba çevreleri tarafından suçlanan olmak istemediklerinden kaynaklanıyo olabilir mi?
Ben açıkcası böyle düşünüyorum..
Ne yaptınız siz canım.Konuştunuz mu adam akıllı.Bide üstlerine gidince sıkılıp hepten uzaklaşıyolar.Anlamadım ki ilgi gösterirsin olmazzz,göstermezsin olmazzzz

duzeltmeye calısın oturun konusun bı rahatsız oldugunu seylerı soyleyın duzelebılecekmı onu anlayın bence bı ılıskıyı bıtırıp yenısıne başlamak vs cok yoruyor ınsanı hele bırde nişanlıyken herkesın sorması ayrıca bır dert hep sorun sorun sorun yanı umarım hersey duzelır

hahahaa benimki barışmaya çalışıyo
5 gün aramadı şimdi hatasını kapatıyo aklınca,
ben yutarmıyım bunları be:hulya:

sız bu kadar dusunuyorsunuz herseyı yanı bız bayanlar boyleyız herseyı en ınce detayına kadar dusunuruz ama cogu seyı gozardı ederler erkekler sorunda aslında orda cıkar ama aılelerle anlasmakta onemlı bızde baslarda ufak tefek sıkıntı cektık ama nişanlım sagolsun hep benım tarafımda oldu restıde cektı gerektıgı yerde su an aılesıyle hıc bır sorunum yok sık sık gıdıyorum sımdı hasta kayınvalıdem gıdıyorum yardımcı oluyorum aslında aıleler anlamalı ıyı davranırsan gelınlerınızın hepsıde sızınle ılgılenmekten zevk duyar sevdıgı adamın annesı sonucta mutlu olur ınsan ama kabullenmek bazen zor oluyor annelerde ama oluyor nişanlınız destek olmalı olursa oluyor gercekten.. Hayırlısı

valla dolduruşada geliyorlar bence.benimki öyle.yok etraf nişanlısına fazla düşkün demesin yok etraf kılıbık demesinnn die die bu hale getirolar güzelim ilişkiyi
yok canım konuşmadım bidaha.bekliom şimdi sustummm.soğuk davranıom.
sadece haber veriom gidip geldiğim yerleri.ilgisizim.aramıyosa neden aramıyon demiom.bunları taktik olsun die yapmıom heee.kafamı toparlıcam.iice düşüncem taşıncam 3,5 gün.oda ben gibi davranıyor.soğuk.konuştuğumuz zaman günlük şeylerden bahsediyoruz falan.böyle işte canım
sen naptın?ailenle konuştunmu?

tabiki kolay değil yeni bi sayfa açmak.okadar emek vermişiz.ama karşılıklı herşey.o herkesin sorması beni öldürcek zaten.herkese nasıl dert atlatcam.zaten kendi kafamda içimde tamamen bitirirsem kimseyi takmam.soranlara bitti der geçerim
ama önemli olan içinde bitirmek

hahahaa benimki barışmaya çalışıyo
5 gün aramadı şimdi hatasını kapatıyo aklınca,
ben yutarmıyım bunları be:hulya:
maşallahhhh
bi sinir oluom ne demek ya aramamak.nasıl merak etmeden duruyolar demi

pfff.. canı sıkkın kısmı doğruda ...
bırak nişanlanmayı,
sözlenemedik bile beyimizle
of aşkımm yaaaa gel artık beni iste uyuz kaydirigubbakcemile3

Aslhnkyk,zamanı gelsin olur herşey canım,sıkma canını.
Önemli olan yürütebilmek..
Allah herkese hayırlı kısmet versin..

Ayneeen öyle.
Ya bunların aklı yokmu ki dolduruşa geliyolar.
Şimdiden milletin gazına geliolarsa ilerde gelmeyecekleri ne malum.

Geçen gün babam konuştu benimle.
"Sorun ne? Yani oturulup konusulsun ve bi karara varsılsın"dedi. Ya tamam ya devam anlamında..
Nişanlımın annesi de msj çekti bi soru mu var aranızda.
Ya siz gelin yada biz gelelim de konuşalım diyo.
Yarın gidip konuşcam onlarla ve artık kesin kararımı açıklıcam.Böyle sürmez,ne bu hayat ne de bu ilişki..

Son düzenleme:
[.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
.............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…