Canı sıkkın nişanlı bayanlar, bu sene zor geçecek diyenler, sohbete buyurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi psiqo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgi emek ister ama tek taraflı emek de bir süre sonra yıpratır insanı.
Nişanlılık tanıma evreidir sonuçta evli değilsiniz atarsınız yüzükleri olur biter der bazı insanlar ama iş başa gelince o kadar da kolay değildir yüzüğü çıkarıp koymak.
Bu dönemde kimi çok mutlu olur, kimi için ise çok sancılı geçer.
Kimi evlilik için yapılacak masraflı düşünür kendine dert eder, kimi ise sadece alacağı eşyaların modelini araştırır.

sevgi tabiki emek ister.kimsede gocunmaz sevdiğine emek harcamaktan ama.
ama işteee koca bi ama oluyo.
herkes şanlı olmuyor.herkes mutlu olmak ister.hangimiz bilerek hüznü seçeriz.
ama devam ettirmeyle seçiyoruz.şahsen ben bilerek hüznü seçiom gibime gelio.
dediğin gibi başa geçtimi kolay atılmıyor nişan.
bende çok istiom bu dönemi tatlı tatlı geçirmeyi amaaaa

psiqo canım sizin aranızda mı bir probelme var yoksa aileler ile ilgili mi?

psiqo canım sizin aranızda mı bir probelme var yoksa aileler ile ilgili mi?

canım bizim baya uzun bi hikaye aslında.
yani zaten uzun bi ilişki az çok bilion.
başta hiç sorun yok gibiydi.tabi bu süreçte nişanlanmayıda en çok ben istedim.
neyse oldu sonunda.ailede de problem yoktu.fakat istemeye geldikleri ilk günden beri içimi huzursuz eden bişiler hep oldu.öle böle bilion gelişmeleri nişanlandık.çok güzel bi nişsn oldu.
bir ay mutlu mesut herşey harikaydı.
ama yavaş yavaş kafama takılan şeyler olmaya başladı.ailesi nişanlıma çok düşkün.(dedim boşver ne güzel aile bağları kuvvetli)
sonra 2 sene beklicem askerlik var malum(dedim sevdiğim için beklerim sorun değil)
ailesi öyle çok cana yakın değil(olsun dedim daha beni tanımıyorlar zamanla severler)
sonra oğullarıyla birlikte oturma planlarını öğrendim(bu canımı sıktı ama bunu bile aştım yani)
ve bunun gibi liste uzadı bu 3 ayda.
dediğim gibi 1 ay nişanlılık ballım güllüm sürdü ama bi baktım sonra üzülmeye başladım
ve doğru dürüst 2 aydır yüzüm hiç gülmedi.ayrılığın eşiğinden döndük.halada o eşikteyiz.
çok seviyorum.ayrılamıyorum.ama işte zor bi dönemdeyim anlıcağın.

anladım canım CADIARZU gerçekten zor oluyor uzun ilişkleri sürüdebilmek benimde uzun bir ilişkim var biliyorsun , her şey istedeğimiz gibi gitmiyor ..ama biz seviyor ve seviliyoruz en öenmlisi de bu.. haklısın aile ile oturmak konusu ve bazı konularda beklentilerinden farklı şeyleri yaşamak insanın sinirini bozuyor... ama bu süreç birbirmizi iyi tanımayı aileleri ölçmeyi tartm<yı bize sunulan bir süreç ... o yüzden hayatta ne istedğimizi iyi belirleyip yönümüğzü çizmeliyiz... nişanlınnın bu konuda ne düşündüğü öenmli eğer ki ailesi ile aynı düşünecede ve katı düşünceler içindeyse iki kere düşün derim... ayrılık taraftarı biri değilim hiç ,aşılmayacak sorun yoktur fakat aileler işin içine girince bu fikri değiştirdim ben de... sonuçta bir ömür problemli bir hayata evet dememek için bu süreci iyi değerlendirmelyiz...

off psiqom offf,
çok iyi anlıyorum seni , bizde iki gün iyi olsak 5 gün kavgalı olmaya başladık ve hepsi ailesi yüzünden
nefret ediyorum.

evet canım haklısın.ama nişanlım beni hayal kırıklığına uğratıyor ne yazıkki
bu işler sandığımdan zormuş

off psiqom offf,
çok iyi anlıyorum seni , bizde iki gün iyi olsak 5 gün kavgalı olmaya başladık ve hepsi ailesi yüzünden
nefret ediyorum.
bizdede öyleee pınarım.susarsam sorun yok.
ama konuşursam dediğin gibi 2 gün iyi 3 gün kötü öle gidiyor.
bi diyiyorum sus sora nereye kadar suscan diom
yoruldummm

psiqo ben girdim bi yola sonuna kadar gidip denemeliyim diyorum
ve inanıyorumki evimize girip başbaşa kalınca herşey sütliman olacak,,
şu 6 ay bir geçse..

senin beraber oturmaca işi ne oldu tatlım, ayrı evin mantıklı olacağını kabul ettimi nişanlın

pınar senin zaman az yine.benim önümde en az 2 sene var.görüşemioz uzağız.gelip gitmio sık sık.
beraber oturma işide çorba oldu.kabul etmiyor.etse bile hani olurya kahırlı öyle yani

iyi ama sana hiç böyle bişiden bahsetmemişti şimdi damdan düşer gibi ne bu böyle, kesin onuda ailesi dolduruşa getiriyodur, ah o anaları ablaları yokmuuuu

aynen öyle pınar.çok dolduruşa geldi.
bu yüzden beni çok üzdü.ama hata bizde.
şahsen ben tam sınır çizgideyim pınar

ya kızlar herkesin derdi ayrı. kızlar aileyle ilgili bi problemim yok. ama siz olsanız yapardınız belki. mesela benim bütün masrafları nişanlım yapıyor. düğününden eşyasına takısına hatta ailesinin yol paralarına kadar. eminim siz olsanız dert yapardınız bunu. ben nişanlım için üzülüyorum fakat sorun da çıkarmam. napalım herkes olduğu kadar yapar. benim diğer sıkıntım da aileme 20 saatlik mesafede oturacak olmam. kaç kişi de var bu kadar mesafe sorarım

canım önemli olan nişanlın.aslan gibi arkanda durmuş.kısıtlamamış.eşyalarıda kendide olsa yapıomuş.gerisni boşver.20 saat de eğer mutlu olcaksan değer.benim mesafem bak 3 saat.önemli olan mutluluk.

canım ben bahane bulmuyorum zaten baba yok anne de ne kadar yapabilsinki. uzaklık da bi yana milletin lafı canımı sıkıo.herkes çok uzak dio aileni düşünmedin mi falan dio

herkese ne canım ya.sen iyi olduktan sora anca öle konuşsunlar

Ben bir yıllık nişanlımdan ayrılmak istiyorum kızlar..
Nişanlandıgımızdan beri mutlu değilim.
Ailesiyle hiç bir sıkıntım yoktu ama en büyük sıkıntım nişanlımdı.
Bizim sorunumuz paylaşım azlığı..
Askere gitmeden,askerdeyken ve askerden sonra hep ilgisiz.
Hayatında yokmuşum gibi davranıyo.Çok bekledim,askerlik psikolojisi dedim,geçecek dedim.
Askerlik biteli 4 ay oluyo hala aynı.Konuşup tartışamıyoruz hiçbişrseyi.Hep kaçıyo..
Arayıp sormuyorum,ne olaydı merak edipte sorun ne deseydi.
Anlıyorum ki biz hiç bir zaman biz olamadık.
Aylar sonra zorrlaa,başbaşa oturupp konustuk geçen gün.Ne dese begenirsiniz kızlar.
"sen düşün taşın.Kararını ver.Ben herşeye varım!! "
Sizce beni sevmediğini düşünmekte haksızmıyım.
Bide çevremdekiler sen büyütüyosun diyolar bana.
Kızlarrrrrr hanginiz ilgisiz,sevgisiz,huzursuz,kötü günde yanında olmayan ama paralı bi eş ister??
Bi akıl verin ya..

canım şu bi gerçekki.kendimizi değersiz biz yapıyoruz.
eğerki mutsuzsan ve yapabileceksen gücün varsa restini çek.kendini ezdirme.
zaten seviyorsa ilgilenir peşinden koşar herşeyi yapar.
görüoz işte ilgilenenler baba gibi ilgileniyor.arkasında duruyor sevdiklerinin.
bu hayatta herşey herkesin istediği gibi olmuyor malesef.
bende düşünüyorum ayrılmayı.hemde ciddi ciddi.yapmayı başarırsam bugünümden daha mutlu olcağımıda biliyorum.benim tek sorunum kendime güvenemiyorum.

.......................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…