Sevgi emek ister ama tek taraflı emek de bir süre sonra yıpratır insanı.
Nişanlılık tanıma evreidir sonuçta evli değilsiniz atarsınız yüzükleri olur biter der bazı insanlar ama iş başa gelince o kadar da kolay değildir yüzüğü çıkarıp koymak.
Bu dönemde kimi çok mutlu olur, kimi için ise çok sancılı geçer.
Kimi evlilik için yapılacak masraflı düşünür kendine dert eder, kimi ise sadece alacağı eşyaların modelini araştırır.
psiqo canım sizin aranızda mı bir probelme var yoksa aileler ile ilgili mi?
anladım canım CADIARZU gerçekten zor oluyor uzun ilişkleri sürüdebilmek benimde uzun bir ilişkim var biliyorsun , her şey istedeğimiz gibi gitmiyor ..ama biz seviyor ve seviliyoruz en öenmlisi de bu.. haklısın aile ile oturmak konusu ve bazı konularda beklentilerinden farklı şeyleri yaşamak insanın sinirini bozuyor... ama bu süreç birbirmizi iyi tanımayı aileleri ölçmeyi tartm<yı bize sunulan bir süreç ... o yüzden hayatta ne istedğimizi iyi belirleyip yönümüğzü çizmeliyiz... nişanlınnın bu konuda ne düşündüğü öenmli eğer ki ailesi ile aynı düşünecede ve katı düşünceler içindeyse iki kere düşün derim... ayrılık taraftarı biri değilim hiç ,aşılmayacak sorun yoktur fakat aileler işin içine girince bu fikri değiştirdim ben de... sonuçta bir ömür problemli bir hayata evet dememek için bu süreci iyi değerlendirmelyiz...
bizdede öyleee pınarım.susarsam sorun yok.off psiqom offf,
çok iyi anlıyorum seni , bizde iki gün iyi olsak 5 gün kavgalı olmaya başladık ve hepsi ailesi yüzünden
nefret ediyorum.
ya kızlar herkesin derdi ayrı. kızlar aileyle ilgili bi problemim yok. ama siz olsanız yapardınız belki. mesela benim bütün masrafları nişanlım yapıyor. düğününden eşyasına takısına hatta ailesinin yol paralarına kadar. eminim siz olsanız dert yapardınız bunu. ben nişanlım için üzülüyorum fakat sorun da çıkarmam. napalım herkes olduğu kadar yapar. benim diğer sıkıntım da aileme 20 saatlik mesafede oturacak olmam. kaç kişi de var bu kadar mesafe sorarım
Ben bir yıllık nişanlımdan ayrılmak istiyorum kızlar..
Nişanlandıgımızdan beri mutlu değilim.
Ailesiyle hiç bir sıkıntım yoktu ama en büyük sıkıntım nişanlımdı.
Bizim sorunumuz paylaşım azlığı..
Askere gitmeden,askerdeyken ve askerden sonra hep ilgisiz.
Hayatında yokmuşum gibi davranıyo.Çok bekledim,askerlik psikolojisi dedim,geçecek dedim.
Askerlik biteli 4 ay oluyo hala aynı.Konuşup tartışamıyoruz hiçbişrseyi.Hep kaçıyo..
Arayıp sormuyorum,ne olaydı merak edipte sorun ne deseydi.
Anlıyorum ki biz hiç bir zaman biz olamadık.
Aylar sonra zorrlaa,başbaşa oturupp konustuk geçen gün.Ne dese begenirsiniz kızlar.
"sen düşün taşın.Kararını ver.Ben herşeye varım!! "
Sizce beni sevmediğini düşünmekte haksızmıyım.
Bide çevremdekiler sen büyütüyosun diyolar bana.
Kızlarrrrrr hanginiz ilgisiz,sevgisiz,huzursuz,kötü günde yanında olmayan ama paralı bi eş ister??
Bi akıl verin ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?