canı sıkılmak

melek elif

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
170
13
42
ya arkadaşlar canınızın çok sıkıldığı zaman ney aparsınız bazen bilinmeyen bir sıkıntı gelir. ama sebebi belli bile değil bir akılllllbenneyaptımki

ya arkadaşlar canınızın çok sıkıldığı zaman ney aparsınız bazen bilinmeyen bir sıkıntı gelir. ama sebebi belli bile değil bir akılllllbenneyaptımki

Şu aralar canım sıkılıncacigara icmeye yelkeniyorum sankim can sıkıntımı gidericek yaaaatatlicadiarzu ( ama gecen gün bir tene tütttürdüm tütürme zolaydım yein dibine giriyodummmmm:Roflol:)
Yada kendimi oyalıcak hobiler buluyorum..Kitap okumak gibi yada kendimi geliştirmek gibi(mesela benim ingilizcem cok az onun kursuna gitmeyi denedim onuda yüzüme bulaştırdımmmmmm:çok üzgünüm: çok bulaşıkcıyımyatatlicadiarzu )
Yada odama kapanır oynak pop tarzı müzikler dinlierek canımın sıkıntısı ne oldugunu nerde hatalı oldugumu vs... bu gibi sorular sorar o can sıkıntısının nededini bulmaya calışırım..Eğer bulamzsamda can sıkıntım yokmuş gibi davranır hayatımı etkilemesine izin vermeme calışrımı...Umarım yardımcı olmuşumdur..Ha birde aklıma başka gelen olursa eklerimmmm:1hug:

X