- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #10.001
Maşallah Allah bağışlasın memleket mi denizli? Tayin filan mı çıktı?Baya zordu tabi ilk zamanlar İstanbul da otururken şimdi büyüğü 5 yaşına geldi çok şükür daha rahatiz :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allah bağışlasın memleket mi denizli? Tayin filan mı çıktı?Baya zordu tabi ilk zamanlar İstanbul da otururken şimdi büyüğü 5 yaşına geldi çok şükür daha rahatiz :d
Zorlukları var illaki. Ama çocuk bakımından daha kolay diyebilirim..
İstanbul da yaşıyorum
Maşallah Allah bağışlasın memleket mi denizli? Tayin filan mı çıktı?
Bence dünyanın en asil hayvanlari, yuruyuslerine hastayım..Benim eşim çok istiyor da ben yanasmiyorm
Bence dünyanın en asil hayvanlari, yuruyuslerine hastayım..
Aslında bitane daha istiyorum ama yavru kedim vardı öldu, o yüzden cesaret edemiyorum almaya..
Bende kedimi aldığım zaman ödüm kopuyodu. Oda da yalnız kalamiyordum.. şimdi koynumda uyuyo ohhhh onun mirlamasini hiçbirşeye değişmem..Ben korkularını yenmek için istiyorum ama bir de ona bakamam gbi geliyor ama uzaktan çok seviyorum
Kek koydum fırına şimdi de poğaça yoğurcam
Bende kedimi aldığım zaman ödüm kopuyodu. Oda da yalnız kalamiyordum.. şimdi koynumda uyuyo ohhhh onun mirlamasini hiçbirşeye değişmem..
Çok fırlama tabii arada delirtiyo..
Mesela sabah bi kalkiyorum halilarimin yerinde yeller esiyor..
Teşekkür ederim :))Ellerine sağlık kolay gelsin
Almazsan yenemezsin..Bir alissan kopamazsn diyor eşim sürekli :d bakalım ne zaman yenebilirsem alırız :d
Ohh ellerine sağlık..Kek koydum fırına şimdi de poğaça yoğurcam
Hmmm afiyet olsun :)Kek koydum fırına şimdi de poğaça yoğurcam
Napcan kumaşı fistan mı dikincenOhh ellerine sağlık..
Bende delircem galiba . Kumaslarimi bulamıyorum. Bazayi talan ettim
yok kizz. Bazen sipariş geliyo.. dışarı iş yapıyorum. Yok yok yaa kumaşlar buhar olup uçtu sankii.Napcan kumaşı fistan mı dikincen
Ne dikiyosun cnmyok kizz. Bazen sipariş geliyo.. dışarı iş yapıyorum. Yok yok yaa kumaşlar buhar olup uçtu sankii.
Süs yapıyorum canım..Ne dikiyosun cnm
Becerikli hatun :)Süs yapıyorum canım..
Havluluk, takı tesbih kutusu..
Hmm yapınca foto atsana merak ettim :)Süs yapıyorum canım..
Havluluk, takı tesbih kutusu..
MaşaAllah :)Becerikli hatun :)