- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #8.581
4 sene dolacak canim 3 veya 4 düşükolur kuzum benim ne kadar suredir evlisin ki
Aynen vardır sebebi bu ay bekliyom bakalım insallah rabbim saglikla verirhiç üzülme emin ol ki Rabbim en iyi zamanda verir
Bilmemki keske acsaymis arkadaşım ama gel herzaman kızlar hepimiz çok güZel vakit geçiyor bir dahoşbuldm başlıgınızı görünce yazaym dedim =)
geyik sohbetine açılsaymış bu konu daha iyi olurmuş gibi geldi
:) bende geyikte sohbet acmıştın çok zamna önce ama konu ne idi onu hatırlamıyorumhoşbuldm başlıgınızı görünce yazaym dedim =)
geyik sohbetine açılsaymış bu konu daha iyi olurmuş gibi geldi
Hoş geldinbende geldim:)
Hoşgeldinn canımben çok eskiyim ama çocuk olduktan sonra girmem kısıtlandı iş çok olunca her yerede bakılamıyor:)
hoş gördüm:)Hoş geldin
Meraba hoşgeldinnn canımMerhaba hanımlar
Profilde gorebilin açtığın konulari:) bende geyikte sohbet acmıştın çok zamna önce ama konu ne idi onu hatırlamıyorum
geldim vallahi gitmem bidaBilmemki keske acsaymis arkadaşım ama gel herzaman kızlar hepimiz çok güZel vakit geçiyor bir da
Bol bol gel bekleriz: )bende evde değil de iş yerinde sıkılıyorum
ama gerçi su aralar yogunuz da nasılsa geçecek bol bol burdaym
ah ah benmde vardı çook eskilerden:) bende geyikte sohbet acmıştın çok zamna önce ama konu ne idi onu hatırlamıyorum
Gidersen duverim seniqgeldim vallahi gitmem bida
Burdayım canım bitti canım şükürrN nur mawish gene nere gittin kafa dinlemeyemi gel çabuk bakım@brcstegul Canım seni göremedim bugün nirdesin acep @Gul-i zar sende bitmedi bi temizlik ayol Dil-i bitab sende bivar bi yok herkesler nirdeeeee
Gidersen duverim seniq
geldim vallahi gitmem bida
Oh miss otur şimdi keyif kahvesi yapinBurdayım canım bitti canım şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?