- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #8.001
Valla bn cok kararliyim insAllah bu gacilar zorladilar iyi ettiler kendileri saldilarSiz basarcaniz bacilar inaniyom yürü beeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bn cok kararliyim insAllah bu gacilar zorladilar iyi ettiler kendileri saldilarSiz basarcaniz bacilar inaniyom yürü beeee
Oh Ne güzel missssMidem biildiğin camasiri sıkarsın ya oylese kivriliyor resmennn
Biz bazen cozutuyoruz icten gelen bişey aslinda hiç gulunmicek şeyede gülüveriyoruz bakmaHayır sizi okuyorummm
Kafa rahat desen ya bnde uyucam artikKuzu kendimi garantiye aldim 3 saat uyudum aksam
Kesin korkarım möööKorrrrk bizden datliiiii bööö
Insallah kuzum devam devam bendeee hemen toparlaniyirum ama bi hasta olaydim motive olamiyorumkiValla bn cok kararliyim insAllah bu gacilar zorladilar iyi ettiler kendileri saldilar
Yoo çok eğleniyorum daha yeniyim ya ondan araya girip fazla yazmak istemedimBiz bazen cozutuyoruz icten gelen bişey aslinda hiç gulunmicek şeyede gülüveriyoruz bakma
Yok yatsam gene uyurum. Gece oldugu surece uyku bendeKafa rahat desen ya bnde uyucam artik
Möö leme giiii canim et istiyirKesin korkarım mööö
Yaz yaz.. birbirimizi dilini anlayinca akiveriyor iste :))Yoo çok eğleniyorum daha yeniyim ya ondan araya girip fazla yazmak istemedim
Sana ozel kargo yollucam zati eczanedenInsallah kuzum devam devam bendeee hemen toparlaniyirum ama bi hasta olaydim motive olamiyorumki
Gece geceMöö leme giiii canim et istiyir
yolla vallaSana ozel kargo yollucam zati eczaneden
Hu hu hu Allah bercesteme uyku ver Allah dicemde zaten uyku senden hec getmirYok yatsam gene uyurum. Gece oldugu surece uyku bende
Yaaa diyom ben aklı fikrî bendeGece gece
Diyorum ya karanlikta iyi anlasiyoruz biz gel dedim mi gelir git dedimmi gitmezHu hu hu Allah bercesteme uyku ver Allah dicemde zaten uyku senden hec getmir
Gecesi gunduzu yok cano karnim ac corba ictim sadece is yaptim bide eridi hemen galibaGece gece
Yicem seni tatlinin dadina bakcemYaaa diyom ben aklı fikrî bende