- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.981
Icindeki mavis le bercesteyi cikardik datliiim cevherli gaciEttiniz gül gibi kizi kendinize hihhhhh mavis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icindeki mavis le bercesteyi cikardik datliiim cevherli gaciEttiniz gül gibi kizi kendinize hihhhhh mavis
Yemiyoz kiz vuruşuyoz duvara :)) uykun geldi anlamiyon senHihihi çok bekleyinnnnnanca yeyinnnn
MoretNergise simdi niye mor diyosun kiz :)) morluk başka bişeyyy )
Yok dimedim dimedim niki icin dedimdi cok severim mir nergisimi ahh yine yok bide o olaydi Allahdadindan yinmezdi topikNergise simdi niye mor diyosun kiz :)) morluk başka bişeyyy )
Gözler çin gibiiiii beeee seni uyuturum bennn canımYemiyoz kiz vuruşuyoz duvara :)) uykun geldi anlamiyon sen
Uyutsana biGözler çin gibiiiii beeee seni uyuturum bennn canım
Diyetin basindan beri hic kacamak yapmadim yimiyon garii datlim zarif bayan olucamHihihi çok bekleyinnnnnanca yeyinnnn
Duzenli uykuya gecti yerleşik hayataYok dimedim dimedim niki icin dedimdi cok severim mir nergisimi ahh yine yok bide o olaydi Allahdadindan yinmezdi topik
Oh korktum sizden haaaaIcindeki mavis le bercesteyi cikardik datliiim cevherli gaci
Eeee eeeee eee eee huuu huuu huuu uyu yavrum yine sabah oluyor uyumazsan guzel rengin soluyorUyutsana bi
Siz basarcaniz bacilar inaniyom yürü beeeeDiyetin basindan beri hic kacamak yapmadim yimiyon garii datlim zarif bayan olucam
Bide bn gecsemDuzenli uykuya gecti yerleşik hayata
Kuzu kendimi garantiye aldim 3 saat uyudum aksamEeee eeeee eee eee huuu huuu huuu uyu yavrum yine sabah oluyor uyumazsan guzel rengin soluyor
Hayır sizi okuyorummm@uyuyan_kedi uyudunmu canim
Uyudu uyudu o kedii@uyuyan_kedi uyudunmu canim
Korrrrk bizden datliiiii böööOh korktum sizden haaaa
Midem biildiğin camasiri sıkarsın ya oylese kivriliyor resmennnSiz basarcaniz bacilar inaniyom yürü beeee
Aaaaa gel okuma gir sende eccuk uzakta kalma darilirimHayır sizi okuyorummm
Vay vay vayyyyyyyyyKuzu kendimi garantiye aldim 3 saat uyudum aksam