- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #7.921
Yok ben anlamadım kiYook gündüzki konular hiç dile getirmeyeyim anladınız siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben anlamadım kiYook gündüzki konular hiç dile getirmeyeyim anladınız siz
HahahaHii. Yok bosver yaa o mevzular hepimizde var.. gelmesse gelmesin
Kem küm kiz bende yedim kacirdim valla..Berceste ya karnim ac seninde acmi diyetten hic soz etmiyoz nergisde sormuyo artik kilo aldi galiba
Kilo yoksa iyi ye kilo varsa takil bize diyet yapiyozBen açııımm aç doymuyorum yine acıktım
Ha bak BU güzeldi oldukaynanalara bi okuyup ufleyelim toplu dua dokunmasinlar gelinlere
Bebek bebekkkkkkYok ben anlamadım ki
Aaaa siz bergislee bi hizla basladiniz yelkenler suya heyyy yavrim nerde o heycanli diyetci pco canlarim de getttKem küm kiz bende yedim kacirdim valla..
Midemi kemiriyolar şuan galibaaaa
Ben yatmadan önce yedim yine ohhhh ayaktasiniz yapin iki dakikada bisilerKem küm kiz bende yedim kacirdim valla..
Midemi kemiriyolar şuan galibaaaa
Bebek bebekkkkkk
Haaaaaaa tammm beeeeweeBebek bebekkkkkk
Kız bizdeeeeeeeee
Kilo fazla yok ama vermem gerek az yemem gerek falanKilo yoksa iyi ye kilo varsa takil bize diyet yapiyoz
Bizde biliyoooz yapmayi ama dar gecitler vaaar sen gibi gecemiyoruz ordan tiğ gibinnBen yatmadan önce yedim yine ohhhh ayaktasiniz yapin iki dakikada bisiler
Cok yirsen tabi olcagi o icmeeeee yagli yagliKakaolu süt yapim da iciyim bari kayniyoo midem resmen kazan gbi
AynennKilo fazla yok ama vermem gerek az yemem gerek falan
Maşallah de kız ayyyyyy kiz ben kilo almaya calisiommmmBizde biliyoooz yapmayi ama dar gecitler vaaar sen gibi gecemiyoruz ordan tiğ gibinn
ah bilmezlerki ne anlarlarBizde biliyoooz yapmayi ama dar gecitler vaaar sen gibi gecemiyoruz ordan tiğ gibinn
Pastorize kiz yagimi kalmis yok suan açimmmCok yirsen tabi olcagi o icmeeeee yagli yagli
Bizde kilo var malesefKilo fazla yok ama vermem gerek az yemem gerek falan