- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.901
Senin üzerine atarim eskileri yaşatır sizeee biraz depresyona girinAaaa sus kiz aplalara el kalkmaz bk kaynani salarim ustune
Tatli var mi tatliHoş geldin tatlimmm gel buyur herşey var alinmaz topik bura
Her türlü karışık bura dert dinleyip egleniozHoşbulduk gündüz dertli topik akşam eğlenceli
Siz hiç uyumuyorsunuz sankimmm heh..
Bazen topik agliyor ciddienHoşbulduk gündüz dertli topik akşam eğlenceli
Ben varım lenyyy yetmez miiiiiTatli var mi tatli
Valla epostaylami mektuplami kargoylamiaccik aksamlari yolla uykudan bnde uyuyem yada bnim kiza yolla valla yeter artik. olmiyy byle
Aman datlim etme eyleme bn ugrasamam basimdaki dertler yeter gayriSenin üzerine atarim eskileri yaşatır sizeee biraz depresyona girin
5 dk önceye kadar bende dertliydim iyi oldu kafamız dağılsınBazen topik agliyor ciddieninsanlik hali nabicaksin
Artik hangi cabik gelise uygun fiyat olsunValla epostaylami mektuplami kargoylami
Ooo dertten bol bisey yok burda gel gel5 dk önceye kadar bende dertliydim iyi oldu kafamız dağılsın
Aa hayirdir onemli bişey yok dimiii5 dk önceye kadar bende dertliydim iyi oldu kafamız dağılsın
Yillarin emegi var uykumda olmaz 3 kuruşa 5 köfteeeArtik hangi cabik gelise uygun fiyat olsun
Ne güzel dua ettin giiiiiiiAman datlim etme eyleme bn ugrasamam basimdaki dertler yeter gayriAllah sahinine bagislasin
Yook gündüzki konularAa hayirdir onemli bişey yok dimiii
Hopp gel kardesim yer açtık sana dinliyo seniq5 dk önceye kadar bende dertliydim iyi oldu kafamız dağılsın
Hii. Yok bosver yaa o mevzular hepimizde var.. gelmesse gelmesinYook gündüzki konularhiç dile getirmeyeyim anladınız siz
Ben açııımm aç doymuyorum yine acıktımBerceste ya karnim ac seninde acmi diyetten hic soz etmiyoz nergisde sormuyo artik kilo aldi galiba
Ne güzel dua ettin giiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?