• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemden özür diledim dün haksız mısım falan öle eşimde haklılar seni goturmuycektim bende meraklı değilim hep evdeim çarşıya inmem akşamları arada oda yeni 2 3 kere icki vs ortam değil bilmeyiz gitmeyiz aradada kahve çay normal kafede iş arkadaşı karısı o karı kısmı ne isi var oralarda ben düşünmem lazım falan karşı gelmisim alınmış
Kiiiz top gibi yuvarliyorsun valla :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ozür dilerimm ya.. is arkadasi karisi o kari kismi bla bla :KK45:

Kayinvalidemden özür diledim dün haksız mısım falan öle eşimde haklılar seni goturmuycektim bende meraklı değilim hep evdeim çarşıya inmem akşamları arada oda yeni 2 3 kere icki vs ortam değil bilmeyiz gitmeyiz aradada kahve çay normal kafede iş arkadaşı karısı o karı kısmı ne isi var oralarda ben düşünmem lazım falan karşı gelmisim alınmış
Tek kelimeyle superr anlatmissin :))

Eşim arada müzikli kafelere götürüyor neymis karı kısmı gidermi bende bey var anne kocam benim sevgilim değil bsiiler tartismada değil bu tarz tonla ama o alındı biz görmedik ole evde icemiyonuzmu falan filan sonra bana tavırlı konusyon kotumu diyom bide yok elalem derse filan karısını kafelere götürüyor esime demis kayinbabam melek gibi ama doğru yalan esime kızmış size akil vermiycezmi esimde niye karşı geliyon he de geç sinir krizi geçirmiş de falan ev birken neler etti bana baya bende eşime karşı geldim oyuncak ettim kendimi herseferinde özür diliom falan oğlunu atiyor bana sonra yaninda savunuyor niye götürüyor niye arkadaslarini eve getiriyor esleriylen gelir kıskanıyor ama kendi bi bilseniz olmadik insan onun cevrede ben ailemden görmedim onun komşusu yüzünden ayrılacaktık ilk zamanlar kadını bilerek getiriyodu oda cilveli esimin burnuna giriyordu ama ben hiç bisi yapamiyordim ama bianda bisiler oldu rabbim yardım etti evi alıp gittik guzelce iyidik ama oralardan yinede karistiriyor simdide eşim haklilar onlardan ogrencez falab
Ya Allahim ne cahilce konusma resmen kiskanclik yapmis bazi kaynanalar oyle ogullari karilarini sevsin ilgi gostersin istemiyolar.Kimin annesi gormus ki eskiden zaten kimse gormemis oyle seyler birakinda cocuklariniz bari gorup yasasin.

Bak canim simdi bu tatlinin kaynanasi bu tatliya cok cektirmis birlikken ayrilmislar tatlilar oralardan karisiyomus.Tatlinin whatsap durumlarini profil fotolarina bile karisiyomus kiskaniyo yani belliki.Elalem gorurse ayipmis oyle fotolar koyulmazmis,tatlilar kafelere gidiyomus arada muzikli filan ayipmis kaynanasi oyle diyomus kari kismi gitmezmis oyle yerlete tatlida demiski kocam var sevgilim degil demis kaynanasida biz oyle seyler gormedik filan demis.Kaynatasi normalde iyi bi insanmis o bile oglunu arayip kizmis kafe gezme isine galiba kaynana doldurmus.Tatlinin kocasida haklilar ara ozur dile onlardan ogrenecez demis.Bu tatliya birlikken kaynanasi cektirmis ya komsusunu bilerek cagiriyomus kadin cilveliymis filan .Unuttugum varmiki bi dusunem...Evet T Tatlianne20 ucreti alayim:KK70::KK70::KK70::KK70::ukala::ukala::ukala:

Bak canim simdi bu tatlinin kaynanasi bu tatliya cok cektirmis birlikken ayrilmislar tatlilar oralardan karisiyomus.Tatlinin whatsap durumlarini profil fotolarina bile karisiyomus kiskaniyo yani belliki.Elalem gorurse ayipmis oyle fotolar koyulmazmis,tatlilar kafelere gidiyomus arada muzikli filan ayipmis kaynanasi oyle diyomus kari kismi gitmezmis oyle yerlete tatlida demiski kocam var sevgilim degil demis kaynanasida biz oyle seyler gormedik filan demis.Kaynatasi normalde iyi bi insanmis o bile oglunu arayip kizmis kafe gezme isine galiba kaynana doldurmus.Tatlinin kocasida haklilar ara ozur dile onlardan ogrenecez demis.Bu tatliya birlikken kaynanasi cektirmis ya komsusunu bilerek cagiriyomus kadin cilveliymis filan .Unuttugum varmiki bi dusunem...Evet T Tatlianne20 ucreti alayim:KK70::KK70::KK70::KK70::ukala::ukala::ukala:
:D anladim kuzum
Ne sacma ya cahillik niye gezemezmiski. Gelin alinca satinmi aliyosun insan o ya. Anladim başgan okiy

Back