- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.501
Eşim bi kere aramış taksideyken duymamışım bi daha aramadıı pederde git 1 hafta kal gel dedi ben bidaha gelmicem dedim çıktık annem ve kardeşlerimleeGulum sen kusup annene gidince esin ardindan gelmedi mi aramadimi. Bildigim kadaryla kaynananlarla araniz iyi. Onlar aramladi mi
Limon soğan koydum tuzladim zeytinyagina limon sıkıp gezdirdim verdim firinaNasil yaptin kuzum buglamami kizartma mi
Siz ne kadarlik evlisiniz. Senin aklindaki plan nedr. Napmayi dusunuyosun. Esinin gozunu mu korkutmak yoksa gerckten bitirmek miEşim bi kere aramış taksideyken duymamışım bi daha aramadıı pederde git 1 hafta kal gel dedi ben bidaha gelmicem dedim çıktık annem ve kardeşlerimlee
Artık bitmesii sorunlar çok cabum bitirmek canımmm yeterr daysnamıyorum artkSiz ne kadarlik evlisiniz. Senin aklindaki plan nedr. Napmayi dusunuyosun. Esinin gozunu mu korkutmak yoksa gerckten bitirmek mi
6senelik canım az buz değil çocukta yokken bitsinSiz ne kadarlik evlisiniz. Senin aklindaki plan nedr. Napmayi dusunuyosun. Esinin gozunu mu korkutmak yoksa gerckten bitirmek mi
tmm bebemOoohh superr. Sana enn etkili taktikleri sunacam merak etme
Oooh afiyet olsun nergisim e begendinmi levregiLimon soğan koydum tuzladim zeytinyagina limon sıkıp gezdirdim verdim firina
Mavisim buralarda miydin sentmm bebem
begendimtadi güzel ama farklı bi tat bekliyordum alabalik gibi tadi çok farklı değil bence tadiOooh afiyet olsun nergisim e begendinmi levregi
Simdi geldim canimKız gizli gizlii duriiymişşş baksana nurrr fenasınnn heee
Alabaligin tadini unuttum bn yillar oldu yemeyeliEvet kuzum
begendimtadi güzel ama farklı bi tat bekliyordum alabalik gibi tadi çok farklı değil bence tadi
Yeni geldim bidenem cocugu uyuttumMavisim buralarda miydin sen
Ayni bence levrekleAlabaligin tadini unuttum bn yillar oldu yemeyeli
Gebelikten supeleniyodu nerelerde as mi eriyo ki cim bicme zamanida gelmistiO kesssin yaramzlik peşindedir kek felanyiyodur
Himm anladim bidenem bi ara alip denerim alabaligiAyni bence levrekle
Test yapti mi ki? Hayirlisi ile vardır insAllah. Gelsin bicerizGebelikten supeleniyodu nerelerde as mi eriyo ki cim bicme zamanida gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?