Yani sana kredi oduyorum deyip o parayi baska bbiseyde mi kullncakti acaba. Bide oyle az buzda degil 10 yil demis. 1 yil fazla soylese amenna

Ya blki sizlere tuhaf gelir bilmem bu benim dusuncem krediyle ne olursa olsun hic bi sekilde hayri gorulmuyo mutlaka sirunlar cikiyo ve gittikce cogaliyo cunki haram faizin adi oldu kredi c.Allah faizi haram kilmis otesi yok musibetleri doguruyo kredi basimda var kredinin felaketleri malesef bitmek bilmiyo

Kaynanama sordum o da 2 sene dedi.
Baban krediye bulasmamak icin altinlari istedi. Kendi yuzugumu bile sattm dedi.
Ben de esim boyle 10 sene dedi dedim.
Saka yapmistir dedi.
Peki bu konu disinda ciddi bi sorununuz var mi esinle cnm. Belkide akla mantiga yatar bi sebebi vardr bunun

Yalan kusme huyu var ve ilgisizlik iste..
Istegimi dinler. Ama erteleme huyu var
Lafini dinlemicek olsam kestirip atar
Bunlarin icinde en buyuk sorun yalan. Ama nasil siklikta ve buyuklukte. Mesrla bu kredi disinda bu kadar buyuk yalani oldu mu. Yoksa herkes ufak tefek yalnlar soyler. Benim esimde hatta.

Bunlarin icinde en buyuk sorun yalan. Ama nasil siklikta ve buyuklukte. Mesrla bu kredi disinda bu kadar buyuk yalani oldu mu. Yoksa herkes ufak tefek yalnlar soyler. Benim esimde hatta.

Ona gore yalan degil bu bos konusmamam gerekiyormuş.

Ufak tefek yalani sık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…