- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.481
Yani sana kredi oduyorum deyip o parayi baska bbiseyde mi kullncakti acaba. Bide oyle az buzda degil 10 yil demis. 1 yil fazla soylese amennaSebebini sordum susturmaya calisti bagirdi lan vs dedi.
Anlamiyorum. Ev kaynimin ustune esime kredi cikmamis
Sanmam.
Beni o kadar düşüneceğini.
Sayesinde bir gunum aglamadan gecmiyor..
Bir yandan isteklerime onem veriyor...
Evimiz olsun istedim genis olsun istedim oyle bir ev alinmis. Fotolarini atti bana...
Arkadaslarla vakit gecirmek istedim dun. Hemen perşembeye yemek ayarlamis.
Bilmiyorum..
Sordugim icin mi bana bu denli kirici oluyor.
Ya blki sizlere tuhaf gelir bilmem bu benim dusuncem krediyle ne olursa olsun hic bi sekilde hayri gorulmuyo mutlaka sirunlar cikiyo ve gittikce cogaliyo cunki haram faizin adi oldu kredi c.Allah faizi haram kilmis otesi yok musibetleri doguruyo kredi basimda var kredinin felaketleri malesef bitmek bilmiyoSebebini sordum susturmaya calisti bagirdi lan vs dedi.
Anlamiyorum. Ev kaynimin ustune esime kredi cikmamis
Sanmam.
Beni o kadar düşüneceğini.
Sayesinde bir gunum aglamadan gecmiyor..
Bir yandan isteklerime onem veriyor...
Evimiz olsun istedim genis olsun istedim oyle bir ev alinmis. Fotolarini atti bana...
Arkadaslarla vakit gecirmek istedim dun. Hemen perşembeye yemek ayarlamis.
Bilmiyorum..
Sordugim icin mi bana bu denli kirici oluyor.
Peki bu konu disinda ciddi bi sorununuz var mi esinle cnm. Belkide akla mantiga yatar bi sebebi vardr bununKaynanama sordum o da 2 sene dedi.
Baban krediye bulasmamak icin altinlari istedi. Kendi yuzugumu bile sattm dedi.
Ben de esim boyle 10 sene dedi dedim.
Saka yapmistir dedi.
Yani sana kredi oduyorum deyip o parayi baska bbiseyde mi kullncakti acaba. Bide oyle az buzda degil 10 yil demis. 1 yil fazla soylese amenna
Sakaya gel arkadas ne saka ya 10 seneKaynanama sordum o da 2 sene dedi.
Baban krediye bulasmamak icin altinlari istedi. Kendi yuzugumu bile sattm dedi.
Ben de esim boyle 10 sene dedi dedim.
Saka yapmistir dedi.
Peki bu konu disinda ciddi bi sorununuz var mi esinle cnm. Belkide akla mantiga yatar bi sebebi vardr bunun
Kaynanamin oglunu aklama saklabanligi iste..Sakaya gel arkadas ne saka ya 10 sene
Selam bebem naparsin eksin sin sinnn nnnN nur mawish mavisim selam kuzum
Bunlarin icinde en buyuk sorun yalan. Ama nasil siklikta ve buyuklukte. Mesrla bu kredi disinda bu kadar buyuk yalani oldu mu. Yoksa herkes ufak tefek yalnlar soyler. Benim esimde hatta.Yalan kusme huyu var ve ilgisizlik iste..
Istegimi dinler. Ama erteleme huyu var
Lafini dinlemicek olsam kestirip atar
Valla bnm eşimin yalanı dolanı çokkkBunlarin icinde en buyuk sorun yalan. Ama nasil siklikta ve buyuklukte. Mesrla bu kredi disinda bu kadar buyuk yalani oldu mu. Yoksa herkes ufak tefek yalnlar soyler. Benim esimde hatta.
Selam bebem naparsin eksin sin sinnn nnn
Deliiiyok datlum yaa. Bu gece misafirim vardi yatili. Yoruldum. Kocacimi optum kokladim accik fantaziyle uyuttum. sizin isler nasil. Soylediklermi yaptin mi
Gulum sen kusup annene gidince esin ardindan gelmedi mi aramadimi. Bildigim kadaryla kaynananlarla araniz iyi. Onlar aramladi miValla bnm eşimin yalanı dolanı çokkk
Yok anam uzatmali küsuz biz barisinca taktikler alcam sendenyok datlum yaa. Bu gece misafirim vardi yatili. Yoruldum. Kocacimi optum kokladim accik fantaziyle uyuttum. sizin isler nasil. Soylediklermi yaptin mi
Bunlarin icinde en buyuk sorun yalan. Ama nasil siklikta ve buyuklukte. Mesrla bu kredi disinda bu kadar buyuk yalani oldu mu. Yoksa herkes ufak tefek yalnlar soyler. Benim esimde hatta.
Ooohh superr. Sana enn etkili taktikleri sunacam merak etmeYok anam uzatmali küsuz biz barisinca taktikler alcam senden
Uykun varsa hemn uyu balim. Bas agrini stresini sinirini alir. Bebegini dusun ve kendini rahatlat. Senin hissettigin hersey ama hersey cocuga yansr unutmaUykum geldi uyuyayim mi ki .
Bebeğime eziyet etmeyeyim
Yeterince uzuldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?