Bende ayni durumdayim.
Kendimi yilmis hissediyorum

Kuran okunan bir kanal actim.
Uyumuyorum. Orgu oruyorum.
Esimle ayni odada durmaya tahammulum yok
Beni cok kırdı ve onemsemiyor
Canim konunuzu tqm bilmiirum ama eeger esinle aranizdaki sorun cok oncelerden beri gelmiorsa pek kafana takma. Cunku hamilelikte biliosun hormonlar duygular degisio. Buna bagli daha kirilgan olmus olabilirsin

Canim konunuzu tqm bilmiirum ama eeger esinle aranizdaki sorun cok oncelerden beri gelmiorsa pek kafana takma. Cunku hamilelikte biliosun hormonlar duygular degisio. Buna bagli daha kirilgan olmus olabilirsin

Sehir disindan ev alindi. Esim kredi odemesi 10 sene drdi bana. Ama megrtse 2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezsen guvenme dedi.
Zevkine yalan söylüyormuş..

Hormonlardan bagimsiz bu durum..

Sizin sorununuz neydi canim
Sehir disindan ev alindi benim altinlarimi pesinat yaparak ailesi alsi bize. Esim kredi odemesi 10 sene dedi bana. Ama megerse2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezseng uvenme dedi.

Sehir disindan ev alindi. Esim kredi odemesi 10 sene drdi bana. Ama megrtse 2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezsen guvenme dedi.

Hormonlardan bagimsiz bu durum..
Peki bunu yapma sebebi nedr. Yani senin bi tahminin vardr muhakkak. Senden para kacirip napicakki

Ahh be ah canim niye boyle yaparlar anlamiyorum ortak bi hayatta niye yakanlar doner ki o ec seninde yani off Rabbim yardim etsin bosver takma bebegine zarar sesini etme pisman olur blki

Peki bunu yapma sebebi nedr. Yani senin bi tahminin vardr muhakkak. Senden para kacirip napicakki

Sebebini sordum susturmaya calisti bagirdi lan vs dedi.
Anlamiyorum. Ev kaynimin ustune esime kredi cikmamis
Ahh be ah canim niye boyle yaparlar anlamiyorum ortak bi hayatta niye yakanlar doner ki o ec seninde yani off Rabbim yardim etsin bosver takma bebegine zarar sesini etme pisman olur blki
Sanmam.
Beni o kadar düşüneceğini.
Sayesinde bir gunum aglamadan gecmiyor..
Bir yandan isteklerime onem veriyor...
Evimiz olsun istedim genis olsun istedim oyle bir ev alinmis. Fotolarini atti bana...

Arkadaslarla vakit gecirmek istedim dun. Hemen perşembeye yemek ayarlamis.
Bilmiyorum..
Sordugim icin mi bana bu denli kirici oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…