- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #7.461
Canim konunuzu tqm bilmiirum ama eeger esinle aranizdaki sorun cok oncelerden beri gelmiorsa pek kafana takma. Cunku hamilelikte biliosun hormonlar duygular degisio. Buna bagli daha kirilgan olmus olabilirsinBende ayni durumdayim.
Kendimi yilmis hissediyorum
Kuran okunan bir kanal actim.
Uyumuyorum. Orgu oruyorum.
Esimle ayni odada durmaya tahammulum yok
Beni cok kırdı ve onemsemiyor
Nağim canım anneme geldim tartıştımSlm canlarrr bn geldimm..Gul-i zar bebisim bnle dertlesebilirsin kuzum
Sizin sorununuz neydi canimBende ayni durumdayim.
Kendimi yilmis hissediyorum
Kuran okunan bir kanal actim.
Uyumuyorum. Orgu oruyorum.
Esimle ayni odada durmaya tahammulum yok
Beni cok kırdı ve onemsemiyor
Canim konunuzu tqm bilmiirum ama eeger esinle aranizdaki sorun cok oncelerden beri gelmiorsa pek kafana takma. Cunku hamilelikte biliosun hormonlar duygular degisio. Buna bagli daha kirilgan olmus olabilirsin
Nasil yaptin kuzum buglamami kizartma mifırında yaptım canım güzel oldu
Sehir disindan ev alindi benim altinlarimi pesinat yaparak ailesi alsi bize. Esim kredi odemesi 10 sene dedi bana. Ama megerse2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezseng uvenme dedi.Sizin sorununuz neydi canim
Aa ciddi mi.. nicin tartistiniz peki. Konu nedrNağim canım anneme geldim tartıştım
Peki bunu yapma sebebi nedr. Yani senin bi tahminin vardr muhakkak. Senden para kacirip napicakkiSehir disindan ev alindi. Esim kredi odemesi 10 sene drdi bana. Ama megrtse 2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezsen guvenme dedi.
Zevkine yalan söylüyormuş..
Hormonlardan bagimsiz bu durum..
Ahh be ah canim niye boyle yaparlar anlamiyorum ortak bi hayatta niye yakanlar doner ki o ec seninde yani off Rabbim yardim etsin bosver takma bebegine zarar sesini etme pisman olur blkiSehir disindan ev alindi benim altinlarimi pesinat yaparak ailesi alsi bize. Esim kredi odemesi 10 sene dedi bana. Ama megerse2 seneymis. Yalan soyledi . Ustune ustluk bagirdi susturmaya calisti. Guvenmezseng uvenme dedi.
Zevkine yalan söylüyormuş..
Onu büyük canımmm olmuyooo gitmiyoooAa ciddi mi.. nicin tartistiniz peki. Konu nedr
Yapma be gulumm. Bu kadar cabuk vazgecme yuvandan. Cok ciddi biseyler yoksa biraz sabretK
Onu büyük canımmm olmuyooo gitmiyooo
Canım ilk günden beri sabrettim konu ciddiYapma be gulumm. Bu kadar cabuk vazgecme yuvandan. Cok ciddi biseyler yoksa biraz sabret
Peki bunu yapma sebebi nedr. Yani senin bi tahminin vardr muhakkak. Senden para kacirip napicakki
Sanmam.Ahh be ah canim niye boyle yaparlar anlamiyorum ortak bi hayatta niye yakanlar doner ki o ec seninde yani off Rabbim yardim etsin bosver takma bebegine zarar sesini etme pisman olur blki
B Bugunneselibirgun canim sen nasil ogrendi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?