- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.387
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.901
sıkkındi bicok kisi sanirimAz biraz missin cani sıkındi başka kimin sıkkın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkkındi bicok kisi sanirimAz biraz missin cani sıkındi başka kimin sıkkın?
Şuan papatya cayimi iciyorum gozlerim kaymassa sozumdeyimVay be senden bunu duymak da guzel de
papatyami bu gaci cok kendine bakiyo yav masaAllahŞuan papatya cayimi iciyorum gozlerim kaymassa sozumdeyim
Kizlar noldu size ya ,topigin aksiyonu azaldi diye mi Canlariniriz merak etmeyinsıkkındi bicok kisi sanirim
İyiyim canooooMiss nerdesin baci iyimisin
Aynen canim arkadaslarin cani sagolsun da hepsi olur canimKizlar noldu size ya ,topigin aksiyonu azaldi diye mi Canlariniriz merak etmeyin
Ayyycanım benim yaaaHosbuldum tatlimm
Yok mavisim yarin sabah cikicaz ikindine evimdeyim inşallah özledim ya evini düzenimi sizi..
Nasilsin gülümAyyycanım benim yaaa
Nasilsin gülüm
Atennn hep dert varr hamdolsunnn şükrwdiyoruz nice insanlar varrr dertleri türlü türlüü şükürler olsunn dua var isyan yokkk rabbim verdi derdi bize çekmek düşer onu zikretmek düşerr sançbır rabbim sabırrHer zaman neşe olmaz
Aslinda insan hüzunlu olmali derdi Rabbi olmali.. Beni Yaradana ne yaptim olmali bu gecici dunya..
Saol canıımmm öpüyorum kocamannnKuzular ben cikyorum yarin yolculuk evim varayim ihmal etmem artik sizi Allah inizniyle Hayirli geceler