- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.881
Sağol canım cuma mahkeme var ne olacak ozaman belli olacak kuzmTatlis kuzum kardesin ne durumda gelisme varmi sorayim diyorum hep unutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım cuma mahkeme var ne olacak ozaman belli olacak kuzmTatlis kuzum kardesin ne durumda gelisme varmi sorayim diyorum hep unutuyorum
Aynen ole kuzmNergis bugun evine doncekti yazar ertikin morcum berceste zaten uykuda yuzde bi milyon miss cim bu aralar biraz bunalimda canim yazik blki gelir az snra
Allah yardim etsin canim hakkinda hayirlisi olsunSağol canım cuma mahkeme var ne olacak ozaman belli olacak kuzm
Geldiiiim
Yarin dönecem evime mavisim insAllahNergis bugun evine doncekti yazar ertikin morcum berceste zaten uykuda yuzde bi milyon miss cim bu aralar biraz bunalimda canim yazik blki gelir az snra
Hosgeldin be gulumGeldiiiim
Aa bugun degilmiydiYarin dönecem evime mavisim insAllah
Kim uykumu o kimBerceste uyandinmi balim
Nergis naber karagozumGeldiiiim
Hosbuldum tatlimmHosgeldin be gulum
Yok mavisim yarin sabah cikicaz ikindine evimdeyim inşallah özledim ya evini düzenimi sizi..Aa bugun degilmiydi
Şükür canim sendenNergis naber karagozum
Elhamdulillah iyiz kardeslerimiz pek iyi degil bizde biraz iyi olamiyoruz tabiki ama herkes iyi olur insallah diyelim. Sen bisey anladinmiŞükür canim senden
Kuzum daha evime donemedim gündüz inşallah evimde olucam aktif olurum artik
Elhamdulillah iyiz kardeslerimiz pek iyi degil bizde biraz iyi olamiyoruz tabiki ama herkes iyi olur insallah diyelim. Sen bisey anladinmiŞükür canim senden
Az biraz missin cani sıkındi başka kimin sıkkın?Elhamdulillah iyiz kardeslerimiz pek iyi degil bizde biraz iyi olamiyoruz tabiki ama herkes iyi olur insallah diyelim. Sen bisey anladinmi
Vay be senden bunu duymak da guzel deKim uykumu o kim
Cok uzun oldu bu tatil caniiimHosbuldum tatlimm
Yok mavisim yarin sabah cikicaz ikindine evimdeyim inşallah özledim ya evini düzenimi sizi..
Benim baskanimAz biraz missin cani sıkındi başka kimin sıkkın?