- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.801
Canim benim biraz annenlere gitsene uzakmi biraz kafani dinleDedim ya canım bi odayı kapattım sırf çalışsın diyee evde çalışıyozzz şimdii napimmm çözüm yolu arıyorumm ama yıookk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim biraz annenlere gitsene uzakmi biraz kafani dinleDedim ya canım bi odayı kapattım sırf çalışsın diyee evde çalışıyozzz şimdii napimmm çözüm yolu arıyorumm ama yıookk
komşu vardı o gidince 1 saat kestirdim halen aynıyım da yemeğe basliycam hazir edeyimUyuz gibimi. Kiz uyuz gibi hissedilmez uyuz olunur :) ben olan insanlari iyi tespit ediyorum sende yok gibi ya
Hakediyolar canim anca o dilden anlar bazi kocalarKiz ikinci dunya savasi cikartiyorsun resmen kiza :))
Magnolia yap caneyYine yemek derdi var....
Tatli yapacağum
Evimin işleri halloldu sükür.
Canim biseyler istiyoo ama ney tatli ne yapsam bi dusuneyim
Bırakmaz kii yakın canım 15dk yollCanim benim biraz annenlere gitsene uzakmi biraz kafani dinle
Aa nasil birakmaz ya ucup gelip seni alasim var yaBırakmaz kii yakın canım 15dk yoll
Ooo asiri kiskanc ama seni boyle hasta eder cok skıntili bi durum ah be guzel kardesimKız öyle bi insanki sorma yaniii kıskançlık diz boyuu ana yok abla yok görümc2mlere bile gidemwm düşün oğlu var diyee genç diyee
Napimmm canımmmmm ahhh ahhhOoo asiri kiskanc ama seni boyle hasta eder cok skıntili bi durum ah be guzel kardesim
Dogru elden bisey gelmiyo bazenNapimmm canımmmmm ahhh ahhh
Zaten oyle canim tek tarafli olunca yipraniyo insan baska da bisey olmuyo Allah yardim etsin vardir insAllah bundada bi hayir sabrin sonu selamet olsun ...Twk taraflıı olmuyo bazen birlikk olmsaı lazım
Ben onu hep yaparim biliyomusun ama irmikli muhallebili kadayif flan ysptimMagnolia yap caney
Kiskanclikla alakasi yok canim hastalik oKız öyle bi insanki sorma yaniii kıskançlık diz boyuu ana yok abla yok görümc2mlere bile gidemwm düşün oğlu var diyee genç diyee
Immm.. mesajini gec gordum aslinda yapabilirdim onu. Ama sutlu istedi canim oyle yaptim tsk ederim ablacimkıbrıs tatlısı hem hafif hem kolay
tavsiye ederim
Canim hamiledin porcoz cok keskin bi deterjan kullanma onlari kendini zehirlemekle kalmassin bebege de cok zararliSagol canm
Tuvalet ile banyoyu siz neyle yikiyosunuz
Ben porcozle yikadim
Suyu iyi degil demi.
Ohh vallaaa temizlik süper nw yemwk yaptınKizlar nerdesiniz bakalim. Tatli yap yemek yap firinla ugras sil et ocaģi detaylica temizle derkene saac kac olmus valla fayanslara tezgaha oyle tikim var ki. Bugun hirs yaptim resmen temizlikte :)
Ewetttt hastalikkkkkKiskanclikla alakasi yok canim hastalik o
Köftegiliğim var bulgurla tavuktan olan buyukce bi kofte. Onu cikardim buzluktan tavuklu sehriye corbasi yaptimOhh vallaaa temizlik süper nw yemwk yaptın