- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.781
Al canim al gule gule kullan evlenince bi suru eksik cikiyor eksik hic bitmiyor hoştaKizlar dolap kokusu aldim.
Aslinda bulasik makinesine takiliyor ama brn askiya taktm. Bakalim nasil olacak.
Parlatici aldim
Dusakabin silcm
Eldivenn aldim yoktu
Klozet icin koku aldim
Oda kokusu ald
Beyaz sabun aldim rendeleyip temizlik te kullancam.
Supurge tuttum ama cok yoruldum karnima vurdu agri...
Toz almam lazim daha.
Ileriki gunlerde yapilacaklar listeme hali ve koltuk silme basligini ekliyorum..
Bizim eve giris iki kapili.
O ilk kapi ile ikinci kapi arasinda ayakkabilik ve mmont askilini duzeltmem lazim cok ivir zivir var..
Ayakkabilar disarda oraya bir paspas almaui dusunuyorum
Alınacaklar
Banyo paspasi
Giris paspasi
Sunger koyulacak yer
Aski banyo icin.
Hemen giiiit. Az bi dur bekle bakalim belki ihtiyac molasi filan vermistiriz.kizlaaar nere gactiniz bnde gidiyorum hih
Al canim al gule gule kullan evlenince bi suru eksik cikiyor eksik hic bitmiyor hoşta
Kiz ikinci dunya savasi cikartiyorsun resmen kiza :))He super olur saat gac oldu kalk hele de terlik firlat.Ise gitmedimi
Yavas yavaas yaparsin guzelim yormadan her gune bi hedef koy hallet. Bi gun ayakkabiligi. Bir gun buzdolabini. Bir gun elbise dolabindaki raflari derkene.. biterAynen..
Biirde bizim ev cok kalabalik esya olarak...
Duzen sart.
Yerimde yok.
Bir suru tencere tava seeti var. Ama yer yok duzenlemem gerekiyor o yuzden
Cok guzel dedin oyle yapmaliyim bence bencedeYavas yavaas yaparsin guzelim yormadan her gune bi hedef koy hallet. Bi gun ayakkabiligi. Bir gun buzdolabini. Bir gun elbise dolabindaki raflari derkene.. biter
Ne tatlisi yapcaksinYine yemek derdi var....
Tatli yapacağum
Evimin işleri halloldu sükür.
Canim biseyler istiyoo ama ney tatli ne yapsam bi dusuneyim
Dedim ya canım bi odayı kapattım sırf çalışsın diyee evde çalışıyozzz şimdii napimmm çözüm yolu arıyorumm ama yıookkHe super olur saat gac oldu kalk hele de terlik firlat.Ise gitmedimi
hayır olsun ne oldu arkadaşımKızlarrr çokk kötüyümmmm
kıbrıs tatlısı hem hafif hem kolayYine yemek derdi var....
Tatli yapacağum
Evimin işleri halloldu sükür.
Canim biseyler istiyoo ama ney tatli ne yapsam bi dusuneyim
ellerine sağlık arkadaşımKizlar dolap kokusu aldim.
Aslinda bulasik makinesine takiliyor ama brn askiya taktm. Bakalim nasil olacak.
Parlatici aldim
Dusakabin silcm
Eldivenn aldim yoktu
Klozet icin koku aldim
Oda kokusu ald
Beyaz sabun aldim rendeleyip temizlik te kullancam.
Supurge tuttum ama cok yoruldum karnima vurdu agri...
Toz almam lazim daha.
Ileriki gunlerde yapilacaklar listeme hali ve koltuk silme basligini ekliyorum..
Bizim eve giris iki kapili.
O ilk kapi ile ikinci kapi arasinda ayakkabilik ve mmont askilini duzeltmem lazim cok ivir zivir var..
Ayakkabilar disarda oraya bir paspas almaui dusunuyorum
Alınacaklar
Banyo paspasi
Giris paspasi
Sunger koyulacak yer
Aski banyo icin.
Sıkıntolardayımm daralsımmm ölüm iatiyırummmmmm başaka bişey istemiyorum şuannnn yorulsummm çok yoruldummhayır olsun ne oldu arkadaşım
yazdıklarından pek birşey anlamadım iş yaptığın için mi yorgunsun yoksaSıkıntolardayımm daralsımmm ölüm iatiyırummmmmm başaka bişey istemiyorum şuannnn yorulsummm çok yoruldumm
Hayatımdannn eşimdennnn kendimdenn herşeydenyazdıklarından pek birşey anlamadım iş yaptığın için mi yorgunsun yoksa
hayatında yolunda gitmeyen birşeylermi var
canım herkesin bu dünyada sınavı varHayatımdannn eşimdennnn kendimdenn herşeyden
lmuyoo be ablammm olmuyooo uğraşıtorum çsbalıyorummm fark yokkkkcanım herkesin bu dünyada sınavı var
dua et bol bol kendine serinlik ver
kafanı dağıtacak şeylerle uğraş
gücünün yetmediği şeyler için kendini paralama
az beklenti çok mutluluk bunu unutma
40 yaş ve 13 yıllık evlilikten sana bir abla olarak tavsiyemdir
Sagol canmellerine sağlık arkadaşım
aldıklarında hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?