- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.541
Hosgldin kuzucumm.Selam canim
Neyse canımmm yanliş anlamassan analtmaasam çünküü bügün çok daraldım uykusuzum hala yatamadım sıkıntıdan noluerr k. Bakma canımmm nolurrrrr bi günn içimden gelirse anlatsam olur muu lütfennn seviliyosunnnnNeoldu bee. Tam anlt sunuuu
Tmm canımmm saol allah razı olsunnn o kadar sevindim kii şuaan tutamıyorum kendimiiiCanim nergisle berceste gelsinde dua toplayalim aramizda olurmu
Tmm cnm benim. Sen kendini nasl rahat hissediosan oyle yap. Sende cok seviliosun. Uzme kndini nolurrr. Bu hallerine alisik degilimmmNeyse canımmm yanliş anlamassan analtmaasam çünküü bügün çok daraldım uykusuzum hala yatamadım sıkıntıdan noluerr k. Bakma canımmm nolurrrrr bi günn içimden gelirse anlatsam olur muu lütfennn seviliyosunnnn
Canim benim merak etme biz duacin oluruz senin derdin bizim derdimizTmm canımmm saol allah razı olsunnn o kadar sevindim kii şuaan tutamıyorum kendimiii
Allahım razı olsun hepinizdennnCanim benim merak etme biz duacin oluruz senin derdin bizim derdimiz
Nerdeee bnde o cesaretaldin mi taktikleri balimm
Bacim bn sana bisey diimmi bu erkekler kadar uckuruna duskun bi varlik daha yoktur. Dolayisiyla bizede ne duser bunu kullnmak duserrrNerdeee bnde o cesaretkinciyim bn bide
Tam da adamina soyledin eksin ve benBacim bn sana bisey diimmi bu erkekler kadar uckuruna duskun bi varlik daha yoktur. Dolayisiyla bizede ne duser bunu kullnmak duserrryatak odani hep eksinli tutucan ki adam senle kus kalmaya dayanamasin
Yavrucum odun modunluk yok.. yatak odasinda duvarlarini yikacaksin. Kocanin kulagina sexlu suxlu cumleler fisildiycaksin sonra da eller diller calisicak iste.Tam da adamina soyledin eksin ve benortmenim bn tam odunum
Yavrucum odun modunluk yok.. yatak odasinda duvarlarini yikacaksin. Kocanin kulagina sexlu suxlu cumleler fisildiycaksin sonra da eller diller calisicak iste.oho ohooo. Devamini anlatmiyim isteee
anlat anlat ee guzel anlatiyodun yav
Vaşş okurken bile utandimhahaaa. Kiz her marifetimi anlatamam kii. Ustten geciom iste.. zaten bisey diimmi adam bunlara bi alissin senin dibinden dusmez vallaha. Irkekler sever bole eksinlari bacim.. bide o is esnasinda biraz bagir cagir. Adam kendinden gecer vallaha
Hahaaa. Kiz o esnada gecer utanman. Bi dene. Tesekkur edersin bana haaVaşş okurken bile utandim
Hahaaa. Kiz o esnada gecer utanman. Bi dene. Tesekkur edersin bana haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?