- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.521
Bol boll tesbih çektimm canımmmCanim gudnuz bende oyleydim..
Kalk bie dus al.
Abdest al
Kuran dinle veya oku...
Icin ferahlasin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol boll tesbih çektimm canımmmCanim gudnuz bende oyleydim..
Kalk bie dus al.
Abdest al
Kuran dinle veya oku...
Icin ferahlasin insallah
Bulgurlumu aa ilk defa duydum afiyet olsun canimBen havuc sevmiyorum pismis canim
Ondan havucjsuz patatesli biberli bulgurlu yaptim
Evlilik ile ilgiliyseBol boll tesbih çektimm canımmm
Evlilik ile ilgiliyse
Vedud
Ve algaytu aleyke mehabbeten minni
Sikintilar icin
Fettah
Subhannallahi ve bihamdihi
La havle vela kuvvete ....
Bulgurlumu aa ilk defa duydum afiyet olsun canim
Saol canımmm inşalah okucammm akşamdan beri daraltım varr dayanamıyorummm yeetttteeeerrr diyeee bağırasım varrrr
Evett geçmiyoo taşıyorum 6senedirr ağırrlaşıyoo git gidee sabır sabır sabırr diye diye atllattım senelerimi benim imtihanımda bu diyorumm ama ne zamana kadar ölmek mii sonum ölümü bekliyorum zatennBagirsan gececek mi canim hayir.
Tasiyamayacagimiz yuk yuklenmezzmis sirtimiza...
Sabir imtihan...
Asma suratini
Aglasanda gecmiyor icini bosaltmissin zaten
Evett geçmiyoo taşıyorum 6senedirr ağırrlaşıyoo git gidee sabır sabır sabırr diye diye atllattım senelerimi benim imtihanımda bu diyorumm ama ne zamana kadar ölmek mii sonun
R canımmm yapamıyorummm seviyo sevgim varr ama ilgide var ama bi sorun beni benden alıyooNoldi ki
Valla canim olumden sonrasinin yaninda dunyalik dertler eften puften kaliyor...
Burda cekrcegin en fazla ortalama 50 yil.
O da 70 yil yasarsan ki normalde bu ortalama düşük
R canımmm yapamıyorummm seviyo sevgim varr ama ilgide var ama bi sorun beni benden alıyooNoldi ki
Valla canim olumden sonrasinin yaninda dunyalik dertler eften puften kaliyor...
Burda cekrcegin en fazla ortalama 50 yil.
O da 70 yil yasarsan ki normalde bu ortalama düşük
Bpşver
R canımmm yapamıyorummm seviyo sevgim varr ama ilgide var ama bi sorun beni benden alıyoo
Allah razı olsun canım bnmAllah hsyirlisini nasip etsin
Bebek yaglari cok zararli diye biliyorum canim bi arastir istersenKonuyu dagitayim.
Kendime jansins beyby bed taym yagi aldim
Cok guzel kokuyor..
Bebegim dogsun insallah ona da aliriz. Ama bebek bakimi icn gerekenler cok pahali ya.
Suan surdum yagi sanki bebegimi kokluyorum ne guzel degil mi
Öylee canımmm rabbimin verdiği sabır sayesinde ayaktayom çok şükürrr ayakta olmaya çalışıcamm yıkılmıcammm yıkamuçıcaklarrr Allah'ın izniyleee dua edin bana kızlarrr neolurSlm canlar. Gul-i zar bebisimmm. Sen niye kederlenmissin bakimm
Neoldu bee. Tam anlt sunuuuÖylee canımmm rabbimin verdiği sabır sayesinde ayaktayom çok şükürrr ayakta olmaya çalışıcamm yıkılmıcammm yıkamuçıcaklarrr Allah'ın izniyleee dua edin bana kızlarrr neolur
Canim nergisle berceste gelsinde dua toplayalim aramizda olurmuÖylee canımmm rabbimin verdiği sabır sayesinde ayaktayom çok şükürrr ayakta olmaya çalışıcamm yıkılmıcammm yıkamuçıcaklarrr Allah'ın izniyleee dua edin bana kızlarrr neolur