- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.481
Allahim hepimizi mutlu etsin huzurlu kiyamam sana benYenek yapcam canim yapasim yok da mecbur artik
Valla nabalim tatlicim sohbet ettk arkadaslarla burda biraz gundem biraz o bu derken.. dertli arkadaslara devalar diliyorum bol bol dua ve Kuran okuyun insallah dunya imtihan rahatlik yok maalesef. RABBIM ahireti kazanmayi nasip etsin..Ne yapam bacım kahvaltı yaptık bisiler bisiler sonra dışarı çıkalım dedim yemek yedik disarda pazarı gördük geldik eve oturuyoz Kuzm dinleniyoz:))) sizler napiyorsinuz
Amin canim sagolun dualariniz icin burasi isde bu yuzden iyi geliyo bna iyiki varsinizAllahim hepimizi mutlu etsin huzurlu kiyamam sana ben
Evet tatlim malesef keske olmasa kotu seyler sirlar ama...Herkesin bir sır perdesi var ..
Send e iyiki varsın kuzm benim.Amin canim sagolun dualariniz icin burasi isde bu yuzden iyi geliyo bna iyiki varsiniz
Ben 20 den gun aldim
Aynen Kuzm sabır şükür imtihan ve dogru yoldan sasmasin rabbimEvet tatlim malesef keske olmasa kotu seyler sirlar ama...
Ben 20 beee:))))Ben 20 den gun aldim
Ben kiyma yaparım Kuzm sen yapmaKizlar az kactim gelirim yine uzmeyin kendinizi kiyamam kimseye ya.
Ben kiyma yaparım Kuzm sen yapma
Bayilirken rahat çekerim kiymayi muahhhkiz bayilcam simdi sussss
Tmm ablaküculde cebime gir
Kız gulizar niye zarf atmiyonGul-i zar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?