- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.261
:) oyle naz yaparlar tek yememek icin. Yediysen de afiyet olsun nabicajsin takma bnu takip aksama kadar dertlencek hali yok gecer gider
Doğrudur bilemem. Valla icinden nasil geliyorsa oyle yap pembecim.. bi sen hazirla bi o hazirlasin yapin biseyler yaa sevgidenmi kapristenmi boyle seyler yasiyorsunuz anlamadim ki guzelim :)Bu seferde o yemis ama.
Ben bekledim
Benimde hatalarim var biliyorum o yuzren iki hatali insan olunca sorun cok oluyor
Diger hafta icin
Kahvalti hazirlamasam sorun olacak.
Napsam ki.
Kendime hazirlayip ona da oraya mi biraksam.
Doğrudur bilemem. Valla icinden nasil geliyorsa oyle yap pembecim.. bi sen hazirla bi o hazirlasin yapin biseyler yaa sevgidenmi kapristenmi boyle seyler yasiyorsunuz anlamadim ki guzelim :)
Himm ne yapsan yaranilmaz durumlardansin yani. E yapmayiverde arada anlasilsin canimO bisey hazirlamaz canim
Elini hicbiseye sürmüyor.
Sadece benim yaptiklarima bahane buluyor iste
Kapris mi? Kibir mi bilmiyorum.
Sanirim annesine gitsek orda boyle yapamaz.
Ya da ben pazar gunu baska bir aktivite bulayim diye dusunsem bir gun evimde oturmuyor olurum. Oysa evden çıkmıyorum..
Bn burdayiiiim canim
Hosgeldin mavis maviss canimmBn burdayiiiim canim
Ayyy masaAllah Allah bagislasin yavrulari .Zor olmuyomu ya bitane bile zorSağ salim al kucagina inşallah♥
1 yas ikiz kızlarım
4 yas oğlum var
Cok kolaydir olmamiiAyyy masaAllah Allah bagislasin yavrulari .Zor olmuyomu ya bitane bile zor
Hosbuldum canim ruyamda seninle telde konustumHosgeldin mavis maviss canimm
Vallami. Nasildi sesim guzelmiHosbuldum canim ruyamda seninle telde konustum
Hem ne zorrrAyyy masaAllah Allah bagislasin yavrulari .Zor olmuyomu ya bitane bile zor
Valla sen nerdesin diyorum istanbuldayim esinden aldim numarayi diyosun ne hikmetse bna igde getirmissin onu yollucaktin sagolasin igdeler icinVallami. Nasildi sesim guzelmi
Allah yardimciniz olsun .Oyle ya aman sagliklari olsunda analar katlaniyo bi sekilde.Ooy bn onlari yerim ya bicir bicirlardir abileri kiskaniyomuHem ne zorrr
Birde yalnız bakıyorum. .
Ama sağlıklı olsunlarda şükür diyorum yanimdalar üçüde
Bu hafta uyku egitunine başladım
Artik sallamiyorum iki gündür
Anam ağlıyor
Ama pek tatlılar
Duyma onlarıBen neler yapiyorum ama huzursuzluk oliyor iste.
Bir pazar gunu beraber kahvalti edicez burnumdan getiriyor
Ben salondayken peynirleri bitirmis.
Boyoz alip gelse ben o surede cayi yumurtalari salcayi hazirlicam.
Ama yok almamis ustune ustluk onu yemis.
Ne yapmissin ki diyor.
Nankor bu.
Kavanoz da yesil zeytin bal birde pekmez vardi. Acamadigim icin onlari koymdm
30 olcam marttaHaha guzelmis. Bu arada allah bagislasin evlatlariniza saglik sihhat versin insallah.. kac yasindasindasiniz evliliginiz ka yillik a caba
Duyma onları
Bi kac yap kendin kahvaltini
O zaman kalkar gelir
Bende gündüz evde olduğu zamanlarda hep beraber yiyelim diye beklerdim ama yok kalkana kadar 1 saat gecer zaten
Şimdi yiyoruz biz o kendisi yiyo
Ya yalnız yenilmiyo,niye cagirmiyosun hadi çıkalım bari disarda yiyelimler basliyo:)
Yok artık seni birakip nereye gitti??Yok efendm olmuyor
Olan benim moralime oluyor.
Beyfendi suslendi puslendi çıktı disari.
Sirf inadina bende cikicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?