:) oyle naz yaparlar tek yememek icin. Yediysen de afiyet olsun nabicajsin takma bnu takip aksama kadar dertlencek hali yok gecer gider

Bu seferde o yemis ama.
Ben bekledim
Benimde hatalarim var biliyorum o yuzren iki hatali insan olunca sorun cok oluyor
Diger hafta icin
Kahvalti hazirlamasam sorun olacak.
Napsam ki.
Kendime hazirlayip ona da oraya mi biraksam.

Bu seferde o yemis ama.
Ben bekledim
Benimde hatalarim var biliyorum o yuzren iki hatali insan olunca sorun cok oluyor
Diger hafta icin
Kahvalti hazirlamasam sorun olacak.
Napsam ki.
Kendime hazirlayip ona da oraya mi biraksam.
Doğrudur bilemem. Valla icinden nasil geliyorsa oyle yap pembecim.. bi sen hazirla bi o hazirlasin yapin biseyler yaa sevgidenmi kapristenmi boyle seyler yasiyorsunuz anlamadim ki guzelim :)

Doğrudur bilemem. Valla icinden nasil geliyorsa oyle yap pembecim.. bi sen hazirla bi o hazirlasin yapin biseyler yaa sevgidenmi kapristenmi boyle seyler yasiyorsunuz anlamadim ki guzelim :)

O bisey hazirlamaz canim
Elini hicbiseye sürmüyor.
Sadece benim yaptiklarima bahane buluyor iste

Kapris mi? Kibir mi bilmiyorum.
Sanirim annesine gitsek orda boyle yapamaz.
Ya da ben pazar gunu baska bir aktivite bulayim diye dusunsem bir gun evimde oturmuyor olurum. Oysa evden çıkmıyorum..

Himm ne yapsan yaranilmaz durumlardansin yani. E yapmayiverde arada anlasilsin canim

Ben kahvaltiyi hazirlamaya koyulayim esim kalkti. Haydin gorusurzz kaybolma mavism

Hem ne zorrr
Birde yalnız bakıyorum. .

Ama sağlıklı olsunlarda şükür diyorum yanimdalar üçüde
Bu hafta uyku egitunine başladım
Artik sallamiyorum iki gündür
Anam ağlıyor

Ama pek tatlılar

Allah yardimciniz olsun .Oyle ya aman sagliklari olsunda analar katlaniyo bi sekilde.Ooy bn onlari yerim ya bicir bicirlardir abileri kiskaniyomu

Duyma onları
Bi kac yap kendin kahvaltini
O zaman kalkar gelir

Bende gündüz evde olduğu zamanlarda hep beraber yiyelim diye beklerdim ama yok kalkana kadar 1 saat gecer zaten

Şimdi yiyoruz biz o kendisi yiyo

Ya yalnız yenilmiyo,niye cagirmiyosun hadi çıkalım bari disarda yiyelimler basliyo:)

Yok efendm olmuyor
Olan benim moralime oluyor.
Beyfendi suslendi puslendi çıktı disari.
Sirf inadina bende cikicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…