• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh maşallah maşallah gayretlisin dün sende pek girmemissin bende müsait değildim yorgundum gece uyudum:))
Valla dun sabahtan aksama kurstaydim sora aksam misafirim geldi yemekti çaydi bittik yani :) kurstan arkadasla geldik yiğildik kaldk cay icerkene :D benm gozler zaten gidiyodu onunki dd hepten gidiyodu :D carsiya gitmek flan cok yoruyor Ya.. neyse gidince bende vurdum kafayi

Valla dun sabahtan aksama kurstaydim sora aksam misafirim geldi yemekti çaydi bittik yani :) kurstan arkadasla geldik yiğildik kaldk cay icerkene :KK70: benm gozler zaten gidiyodu onunki dd hepten gidiyodu :KK70: carsiya gitmek flan cok yoruyor Ya.. neyse gidince bende vurdum kafayi
:super:ii etmissin bende yorgunum halen adam bi sate gelir sabah sabah arıza çıktı gitti kahvalti falan halim yok

Himm pazar gunudemi canim calisiyor yani bizim.saatler belirsiz zaten de ne biliyim sizde tatil yokmu
Canım asansörci servis arabasi bizimkinde aksam 7den sonra ve pazar bizimki sorumlu mesai oluyor nöbetçi şimdi ise otelde çıkmış arıza kalkti gitti mecbur gelince cikip gidiyor .

Amin canimmm

Ee kizlar kahvaltiya değişik neler yaptiniz az kopy verinde bende esime enfes bir kahvalti hazirlayayimmmm
Gonlude midesi de bayrsm etsin
Pankek yapabilirsin coko krem recel surulur.
Organik tereyagin varsa alta bastirak kucuk guzel bi tabaga serip uzerine bal koyup findik serpebilirsin
Tahin pekmez ceviz serpebilrsin:)
Ispanakli domates soslu yumurta yapabilirsin ustune de kaşar filan..
Patates kizartip ustune menemenlikten biraz domates serpip isitip once tabi sofraya koyarsin
Pişi yaparsin yada kabarcik filan..
Un Helvasi kavurabilirsin :KK70: ( ay ben bayilirim )tava boregi yaparsin
zeytin sebze peynir incir hurma vss derkene bicok sey olabilir.
Ya da bazlama hazir olanlarda alip ortadan ikiye kesik pizza yapabilirsin.(ben domatesimii biber salcasiyla harmanlayip sos yapip once altina sora ustune kirmizi yesil biber sucum zeytin istege gore ne varsa koyulur. Kasari da serpip firina koyuyorum :) Sucuk yoksa kaşarli yaparsin.
Ay acktm smdi bende pogaca mayalicam esim seviyor diye pizaa da yapabilirim bakalim bazlama almam lazm disari cikip
Aciktimm yahu :KK70: :KK70:
Hamilesin yapabildigini yap nabicaksin iste bi suru sey yapilir:)

Pankek yapabilirsin coko krem recel surulur.
Organik tereyagin varsa alta bastirak kucuk guzel bi tabaga serip uzerine bal koyup findik serpebilirsin
Tahin pekmez ceviz serpebilrsin:)
Ispanakli domates soslu yumurta yapabilirsin ustune de kaşar filan..
Patates kizartip ustune menemenlikten biraz domates serpip isitip once tabi sofraya koyarsin
Pişi yaparsin yada kabarcik filan..
Un Helvasi kavurabilirsin :KK70: ( ay ben bayilirim )tava boregi yaparsin
zeytin sebze peynir incir hurma vss derkene bicok sey olabilir.
Ya da bazlama hazir olanlarda alip ortadan ikiye kesik pizza yapabilirsin.(ben domatesimii biber salcasiyla harmanlayip sos yapip once altina sora ustune kirmizi yesil biber sucum zeytin istege gore ne varsa koyulur. Kasari da serpip firina koyuyorum :) Sucuk yoksa kaşarli yaparsin.
Ay acktm smdi bende pogaca mayalicam esim seviyor diye pizaa da yapabilirim bakalim bazlama almam lazm disari cikip
Aciktimm yahu :KK70: :KK70:
Hamilesin yapabildigini yap nabicaksin iste bi suru sey yapilir:)
Bende biseyler yaptim
Sosis salam vs de canm istiyo alsin evde kalmamis yahu

Bende biseyler yaptim
Sosis salam vs de canm istiyo alsin evde kalmamis yahu
:-) sosis salam alirkene dikkat et canim onlari cok seyden elde edebiliyorlar ben hic salam yemem mesela.. et konusunda zaten cok mecbur olmadkca almam kesilen etler dolabimdan kullanirim.. Et konusunda aşiri hassasiyetim varrr cunku piyasasinda cok sey donuyor
Hayvansal urunlere tikim var peyniri teereyagni organik bilindik hayvani olan tanidiklarimdan esimin memleketinden flan getiririm.

:-) sosis salam alirkene dikkat et canim onlari cok seyden elde edebiliyorlar ben hic salam yemem mesela.. et konusunda zaten cok mecbur olmadkca almam kesilen etler dolabimdan kullanirim.. Et konusunda aşiri hassasiyetim varrr cunku piyasasinda cok sey donuyor
Hayvansal urunlere tikim var peyniri teereyagni organik bilindik hayvani olan tanidiklarimdan esimin memleketinden flan getiririm.

Canm esim bilindik markalarin aliyor

Peynir kisminida pazarci oldugu icin tanidigi var ordan aliyor
Yumurta desen kendileri uretiyolar zaten...
Et tavuk icinde tanidik kasap var

Ama bende tavuk tuketmiyorum fazla.

Of esime sinir oldum pazar uykusundan biktim
Ya

Her pazar gunu ayni sey. Hazırlıyorum kalkmiyoe
Ustune itiyor. Gecen pazar oule yapti kahvalti yaptim ben.
Sonra küstü yemedi.
Ben evden cikinca yemis.
Simdi bende o kadar sey hazirladim onlar masada kuzu kuzu bekliyor.
Bende salonda orgu oruyorum:(

Back